ERR Stringing Keahlian


Dengan menjadi ahli ERR Racket Restring, anda boleh menikmati faedah berikut dan banyak lagi, memastikan raket anda diikat mengikut standard stringing tertinggi dan membantu anda meningkatkan kemahiran dan permainan badminton anda ke peringkat seterusnya.

Leisure Member

Free / Tahun

Sesuai untuk pencinta badminton yang berada di peringkat tinggi dan lebih tinggi

Profesional Badminton Stringing

Certified Stringer

Book Stringing Online

Semak Slot Online

Tukar Grip

Lucky Draw

Birthday Award

Re-Schedule Appointment ✖

Stringing Package Deal ✖

Urgent Appointment ✖

Knowledge Update ✖

Grip Bundle Deal ✖

CPS Member

RM18 / Tahun

Sesuai untuk pencinta badminton yang berada pada tahap sederhana dan ke atas pemain

Profesional Badminton Stringing

Certified Stringer

Book Stringing Online

Semak Available Slot

Tukar Grip

Lucky Draw

Birthday Award

Re-Schedule Appointment

Stringing Package Deal

Urgent Appointment

Knowledge Update

Grip Bundle Deal

Non Member

Not Provided

Kami hanya menyediakan kepada ahli kerana perkhidmatan stringing profesional memerlukan masa

Badminton Stringing Services ✖

Racket Restring ✖

Badminton Restring

Beli Grip ✖

Stringing Advice ✖

Urgent Stringing ✖

Book for Stringing ✖

Tukar Grip ✖

Stencil Services ✖

Buy Racket ✖

Walk-in ✖

All kinds of Services ✖

ERR Badminton Stringing Keistimewaan Ahli

Fahami sebab ahli kami penting untuk perkhidmatan stringing premium kami

Sebagai ahli yang diluluskan ERR, kami sentiasa suka mendengar daripada mereka mengenai pertanyaan baharu mereka mengenai restringing badminton atau teknologi stringing baharu.

Ahli yang diluluskan sentiasa dialu-alukan untuk memberikan kami lebih banyak maklumat mengenai keraguan mereka, seperti kekeliruan tentang model tali raket dan tension, terutamanya berkaitan gandingan stringing badminton dengan raket mereka. Kami di sini untuk membantu.

Ahli kami yang diluluskan sentiasa menghargai perkhidmatan stringing badminton premium kami, yang menggunakan stringing profesional terbaik, stringing badminton, mesin stringing dan alat stringing.

Paling penting, kami menyediakan mereka dengan perkhidmatan yang mematuhi piawaian kejohanan profesional, memastikan mereka menerima perkhidmatan stringing badminton berkualiti tinggi di Johor Bahru JB.

Sejak 2010, ahli ERR telah mula menggunakan sistem tempahan stringing online kami, terutamanya untuk stringing badminton. Kami menggunakan sistem penentuan janji temu premium untuk memberi perkhidmatan kepada ahli kami, bukannya sistem tempahan platform percuma, itulah sebabnya ahli kami sentiasa merasakan wang mereka dibelanjakan dengan baik.

Seperti yang diketahui umum, ERR tidak mengenakan bayaran yang lebih tinggi kepada ahli sambil menyediakan produk dan perkhidmatan yang murah. Oleh itu, ahli yang diluluskan ERR sentiasa dialu-alukan untuk menggunakan sistem tersuai kami untuk menempah stringing appointment premium mereka.

Untuk membolehkan penguat profesional kami terus menyediakan perkhidmatan restringing badminton berkualiti tinggi di kawasan Johor Bahru, kami hanya melayani ahli yang telah membuat appointment.

Kami sentiasa melindungi faedah dan kelebihan ahli kami. Ini termasuk menyekat individu yang belum membuat temu janji tetapi berkeras untuk masuk untuk bertali. Kami kekal fokus untuk menyediakan perkhidmatan stringing berkualiti tinggi untuk setiap raket yang kami usahakan.

Oleh itu, stringing profesional kami hanya melakukan stringing profesional mengikut jadual stringing janji temu harian mereka. Kami faham bahawa proses stringing tergesa-gesa boleh menjejaskan kualiti stringing secara negatif.

Kami mempunyai lebih daripada 2,000 ahli yang datang kepada kami secara kerap untuk perkhidmatan stringing pada frekuensi yang berbeza, termasuk pemain kebangsaan semasa, atlet sekolah sukan, pemain kompetitif dan peminat badminton.

Kebanyakan mereka bermain badminton di Taman Desa Jaya, Taman Pelangi Indah, Taman Daya, Taman Desa Tebrau, Taman Sentosa, Mount Austin, Permas Jaya, Setia Tropika, Plentong, Setia Indah, Taman Molek, Eko Botani, Bandar Dato Onn, Johor Jaya .