Hubungi Kami
Badminton Stringing KL Melati (Kuala Lumpur)

Oleh ERR Badminton Stringing


Ketahui jawapan kami dengan mudah dengan akses kepada pangkalan data kami, dan gunakan sistem appointment stringing semak online apabila ada slot, mudah dan senang.

Stringing Soalan Lazim

Untuk memahami lebih lanjut tentang pertanyaan stringnig anda, rujuk halaman soalan biasa kami. Ia hampir merangkumi hampir 99% soalan stringing baharu atau restringing lama dan mendapat peluang kelulusan yang lebih tinggi sebagai menjadi salah seorang ahli ERR kami.

Visit Page

Terma & Syarat Stringing

Rujuk kepada terma dan syarat stringing kami untuk menjadi ahli jangka panjang kami. Kami mempunyai lebih daripada 2000 ahli bersama kami selama lebih daripada 5 tahun. Kebanyakan daripada mereka adalah orang yang baik dan pemain yang baik dan memerlukan standard stringing badminton yang lebih tinggi.

Visit Page

WhatsApp

+6 016 527 1599

Phone

+6 016 527 1599

Mail

errenquiry0203@gmail.com

Good Badminton Restring di KL Taman Melati Kuala Lumpur KL ERR Badminton Stringing

Peraturan Stringing Badminton Premium KL ERR

Kami mengalu-alukan stringing walk-in tetapi memerlukan masa tambahan untuk menyiapkannya kerana kami menyediakan perkhidmatan stringing profesional. Oleh itu, kami lebih suka semua temu janji dibuat secara dalam talian lebih awal. Kami berusaha untuk menjaga faedah ahli kami. Tanpa buat appointment, kami tidak akan dapat menyediakan perkhidmatan, tanpa mengira sebarang ulasan negatif atau penilaian satu bintang yang diterima. Matlamat kami adalah untuk memastikan semua ahli yang menjadualkan temu janji lebih awal menerima perkhidmatan penyambungan yang berkualiti tinggi, itulah sebabnya ramai yang telah bersama kami selama bertahun-tahun.

Stringer badminton profesional kami tidak didorong oleh keperluan untuk membayar beberapa dolar bayaran atau reputasi. Beginilah cara kami memberi ganjaran kepada ahli ERR, dan Certified Stringer kami berasa bertuah kerana hanya mempunyai pelanggan yang mengutamakan kualiti berbanding kemudahan.

Sila jangan risau tentang polisi kami, dan terima kasih sekali lagi kepada semua ahli ERR. Kekal sihat, seperti biasa!

Alamat Stringing Premium:
G-0-3 PV6 Platinum Hill Condo, No 3 Jalan Melati 3, Taman Melati Utama 53100 Kuala Lumpur