Cara Tempahan
Perkhidmatan Stringing


Ikut arahan ERR Badminton Restring tentang cara menempah janji temu restringing yang mematuhi peraturan kami untuk memastikan stringing anda selesai dan menikmati faedah menjadi ahli ERR.
Kemas Kini Terakhir: 3 Jan 2023

Semua permohonan dan perkhidmatan untuk ahli mesti dilengkapkan secara dalam online, terutamanya untuk perkhidmatan stringing profesional. Sila ikuti langkah-langkah yang digariskan di bawah,

Langkah 1

Untuk memohon keahlian atau log masuk ke portal stringing sistem, sila klik pada butang ‘TEMPAH’ atau Klik di sini.

Mohon

proses

Langkah 2

Semak ketersediaan slot stringing, dan pilih pilihan perkhidmatan yang sesuai untuk stringing badminton anda.

Stringing

maklumat

Langkah 3

Serahkan appointment stringing anda dan hantar raket anda kepada stringer profesional kami pada tarikh yang dipilih.

Pemain

selesai

Ingin mendapat kelulusan lebih cepat? Ambil Ujian Pengetahuan kami. Setelah anda lulus ujian, anda boleh menggunakan ID yang diberikan untuk memohon keahlian.
Sila pastikan anda menunjukkan nama anda yang betul supaya kami boleh mengesahkan maklumat anda dengan cepat.


Mengapa perlu menempah semua perkhidmatan stringing profesional dalam Online?

1. Kami berhasrat untuk membantu ahli mendapatkan stringing berkualiti tinggi tanpa gangguan. Stringer profesional kami memastikan semua stringing disiapkan dengan sempurna tanpa tergesa-gesa, untuk mengekalkan kualiti stringing setinggi mungkin untuk setiap raket ahli.

2. Ini juga membantu ahli kami melindungi kualiti stringing mereka. Stringer profesional kami akan menyekat sesiapa sahaja yang belum menempah janji temu dan cuba untuk masuk untuk stringing. Kami bukan sahaja di sini untuk wang, tetapi juga untuk memberikan kualiti stringing badminton terbaik kepada seramai mungkin pemain.

3. Kami menolak sekeras-kerasnya individu yang percaya mereka boleh masuk pada bila-bila masa dan membayar untuk perkhidmatan bertali seperti pelanggan biasa. Stringer profesional kami ialah pemain badminton yang bersemangat yang mengutamakan kualiti, kemahiran dan piawaian bertali di atas wang. Oleh itu, kami tidak melayan individu sedemikian.

Hasrat Keahlian ERR selama 10 tahun yang lalu

1. ERR berjanji bahawa semua ahli akan menerima tahap kualiti stringing tertinggi untuk perkhidmatan restringing raket mereka.

2. Kami percaya bahawa semua ahli harus menghormati dan melayan satu sama lain dengan baik.

3. Pengawal kami mempunyai kuasa untuk mengeluarkan mana-mana ahli jahat daripada komuniti, hanya meninggalkan mereka yang mempunyai perwatakan yang baik, personaliti mesra dan sikap positif. Ini membantu mengekalkan taraf keahlian yang lebih tinggi dalam komuniti.

4. Seperti yang diketahui umum, pemain kami adalah pemain profesional dan pemain yang tidak bertolak ansur dengan individu yang mempunyai watak yang buruk atau mereka yang cuba merundingkan harga yang lebih rendah.

5. Kami memberi ganjaran kepada ahli dengan akhlak yang baik dengan menggandakan faedah mereka.