Felet Ultra Sonic 63 Badminton String Review in Singapore 2024

Felet Ultra Sonic 63 Ulasan Badminton String di Malaysia

Oleh ERR Badminton Stringing
Felet Ultra Sonic 63 pasang tali raket badminton telah disemak oleh ERR badminton restring Kuala Lumpur KL. Walaupun tali badminton ini kelihatan seperti jenama baru dari Felet, ia sebenarnya tidak. Adakah anda masih ingat jenama “Fleet” di Malaysia? Felet ialah nama baharu untuk Fleet.
Perkhidmatan stringing badminton KL Felet Ultrasonik 63 ERR Talian Semula Badminton Melati Utama stringing Profesional stringer 2024

Selamat datang ke

Felet Ultra Sonic 63 Kajian String oleh ERR Badminton Stringing di KL Malaysia

Felet baru-baru ini telah melancarkan tali badminton nipis baharu dengan ciri “bunyi yang sangat memukul”. Jika anda sedang menggunakan pasang tali raket badminton seperti Kizuna Z63 atau BG66UM dan merasakan bahawa pasang tali raket itu agak membosankan tanpa apa-apa yang istimewa, dan anda ingin mencuba sesuatu yang baharu, maka pasang tali raket badminton Felet Ultra Sonic 63 mungkin merupakan pilihan baharu yang hebat untuk anda.

Ulasan Eric: Biasanya, saya lebih suka menggunakan tali yang lebih nipis untuk permainan masa lapang saya. Pasang tali raket ini berfungsi dengan baik untuk keperluan hadapan. Ketahanan adalah kebimbangan bagi saya, tetapi ia tidak buruk kerana ia boleh bertahan kira-kira 2-3 bulan untuk permainan masa lapang saya.

Tali badminton Felet Ultra Sonic 63 walaupun nipis, tetapi sesuai dengan pemain pertengahan yang memerlukan lebih kuasa dan tolakan.

Walau bagaimanapun, di bawah adalah pasang tali badminton Felet Ultra Sonic 63 pada ujian DT eksperimen seberat 25 paun:-

Hari pertama     57 – 55DT

Hari kedua         54 – 53DT

Hari ketiga        54 – 52DT

Pasang Tali Raket Profesional Stringer Bertauliah 2024

Pasang Tali Raket Badminton di Taman Mount Austin

Anda mungkin tidak biasa dengan jenama Felet di Malaysia. Fokus jenama Fleet adalah untuk menyokong atlet muda di peringkat negeri, bekas pemain kebangsaan, dan beberapa pemain yang telah mencapai keputusan yang baik dalam badminton. Beginilah mereka mendapat populariti sejak 10 tahun lalu. Dan kali ini, Felet telah melaburkan lebih banyak bajet ke dalam pemasaran dan reka bentuk untuk menarik lebih ramai pelanggan. Sama seperti tali badminton Felet Ultra Sonic 63 ini, yang diperbuat daripada bahan dari Jepun, memang berbaloi untuk dicuba bagi mereka yang memerlukan perkhidmatan restringing raket.

Mereka yang biasa dengan peralatan badminton dari Malaysia pasti tahu bahawa kebanyakan raket dan tali Fleet dihasilkan di Taiwan dan China, bermakna bahan yang digunakan selalunya bukan dari Jepun. Walau bagaimanapun, Felet Ultra Sonic 63 menggunakan teknologi dan bahan Jepun semata-mata. Jika sebelum ini anda berasa tidak berpuas hati dengan tali badminton Fleet kerana penggunaan bahan berbajet rendah, kali ini mereka menggunakan yang berkualiti tinggi. Jika anda lebih suka tali raket yang lebih nipis dengan bunyi pukulan yang padu, anda mungkin ingin mencubanya dan memasangnya secara profesional.

Ramai orang bimbang bahawa tali yang lebih nipis tidak akan tahan lama, tetapi dengan tali ini, anda boleh merasakan ketahanan pada tahap yang lebih tinggi daripada mana-mana tali nipis yang lain. kenapa? Salutan menggunakan balutan luar jalinan silang yang direka khas untuk menghasilkan cangkang yang lebih kuat dan meningkatkan keliatan, sekali gus meningkatkan ketahanan.

felet-tali-badminton-dan-pasang-tali-raket-Johor Bahru-ERR-Badminton-Restring Malaysia

Felet Ultra Sonic 63 mempunyai lebih ketahanan berbanding tali lain yang lebih nipis

Apabila bercakap tentang tali raket nipis, kebanyakan pemain akan bimbang jika tali raket itu terlalu nipis, ia akan menyebabkan lebih melenting dan sukar dikawal di jaring depan. Walau bagaimanapun, Felet Ultra Sonic 63 boleh menghasilkan keputusan yang cemerlang dari segi kawalan. Stringer bertauliah kami sentiasa menerangkan kepada ahli kami bahawa tali raket badminton dan tali raket adalah tidak sama. Inilah sebabnya mengapa restringing raket yang betul adalah penting untuk memastikan prestasi terbaik untuk raket anda.

Jika stringer masa lapang menggunakan kaedah tali raket mereka sendiri untuk mengikat tali raket badminton Felet Ultra Sonic 63, output dan rasa pukulan yang terhasil akan sangat berbeza daripada apa yang boleh dicapai oleh pemain string profesional. Apa yang berbeza? Kebanyakan pemain yang tidak mempunyai pengetahuan dalam tali raket hanya akan melihat perbezaan dalam “jenis tali raket dan ketegangan”, tetapi terdapat banyak faktor lain yang boleh menjejaskan prestasi keseluruhan raket. Itulah sebabnya penting untuk memastikan peralatan badminton anda digantung secara profesional.

Sebenarnya, tidak benar bahawa hanya stringer profesional boleh mencapai hasil yang terbaik. Sebagai contoh, stringer bertauliah kami boleh mengikat raket seperti BG66 Ultimax pada 26 paun, menghasilkan bunyi pukulan yang sangat padu yang sukar ditemui di tempat lain, walaupun di kedai badminton profesional di Malaysia. Ini adalah keputusan dan maklum balas yang terbukti daripada ahli kami dan pemain yang berdaya saing.

Pasang Tali Badminton Taman Desa Jaya Felet Ultrasonik 63 ERR Rentetan Badminton Restringing Profesional Stringer Disahkan 2024

Tali Raket dan Stringing badminton adalah berbeza


Jadi, jangan fikir selagi anda telah memilih tali raket dan tension yang betul, anda boleh menghantarnya ke mana-mana stringing untuk ikat tali dan mengharapkan bunyi pukulan pepejal yang sama. Ini tidak mungkin. Contohnya, jika anda menggunakan tali raket badminton Felet Ultra Sonic 63 dan ia diikat oleh stringer santai yang tidak bertauliah dalam stringing, bunyi pukulan mungkin tidak menarik perhatian anda.

Sebab mengapa pemain badminton masa lapang yang tidak bertauliah dalam tali raket mungkin tidak menghasilkan bunyi pukulan yang mengagumkan adalah kerana mereka tidak mempunyai asas yang betul dalam stringing badminton. Mereka mungkin tidak tahu bagaimana untuk mengikat raket menggunakan kaedah yang betul. Ini sama seperti bermain badminton – jika anda tidak mempunyai asas yang betul dalam asas seperti gerak kaki, pergerakan pergelangan tangan dan penjanaan kuasa, tidak kira betapa kuat atau berkuasa anda, anda tidak akan dapat bermain dengan baik.

Jika anda mendapat tali semula raket menggunakan Felet Ultra Sonic 63 dan diikat dengan tali pengikat kami yang bertauliah, dan jika anda bukan pemula, anda mungkin akan melihat perbezaan apabila anda bermain di gelanggang. Ketahanan tali mungkin akan bertahan lebih lama, menghasilkan bunyi pukulan yang lebih padu, dan ketegangan akan bertahan lebih lama dan jatuh lebih perlahan berbanding dengan kerja stringing yang dilakukan oleh stringer badminton santai.

Tali-Badminton-Felex-Ultrasonic-63-ERR-Badminton-Restring Malaysia Johor Bahru

Felet Ultra Sonic 63 – Penerangan Pengeluar

Penerangan:

Bunyi Luar Biasa Memukul (Teknologi Nano)

TERAS TERTINGGI

High Modulus Polyamide multifilament mencelup gam UHMW Polumer, meningkatkan kekuatan dan ketahanan.

BULUNG BERJALINAN PAUTAN SILANG

Garisan nipis yang dibuat dengan benang yang sangat halus menawarkan kuasa tolakan yang sangat baik dan bunyi pukulan nada tinggi yang hebat. Balutan luar jalinan silang khas untuk mencipta cangkerang dan keliatan yang lebih kuat untuk meningkatkan ketahanan.

Permukaan tekstur mempunyai kawalan dan kebolehmainan yang lebih baik, proses gabungan tri-kopolimer yang unik, biarkan tali yang sangat berkuasa juga selesa semasa memukul.

FAEDAH

-Kuasa tolakan yang luar biasa

-Bunyi pukulan yang luar biasa

Kuasa – 10

Kawalan – 9

Bunyi pukulan – 10+

Ketahanan – 10

Tolok: 0.63mm

Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Felet Ultra Sonic 63 Badminton Stringing Fees

Sila rujuk kepada Senarai Tali kami untuk maklumat harga

Soalan Yang Sering Dijawab


Cara Untuk Membuat Janji Temu:

  1. Untuk melihat jadual perkhidmatan tali kami, sila klik butang ‘Tempah’.
  2. Anda juga boleh secara langsung membuat tempahan untuk perkhidmatan menegang racquet badminton melalui pautan berikut: Klik Di Sini untuk Tempah
  3. Dalam sistem tempahan dalam talian kami, anda boleh memilih pilihan untuk pengambilan racquet segera atau pada hari yang sama.
  4. Antara muka tempahan akan memaparkan warna pelbagai tali serta maklumat harga yang bersesuaian.
  5. Untuk memberikan perkhidmatan yang lebih profesional, disyorkan agar anda membuat janji temu terlebih dahulu.

Perkara Yang Perlu Diperhatikan:

Kami juga menerima permohonan menegang tali dari pelanggan yang datang tanpa tempahan, tetapi ini akan memerlukan masa pemprosesan tambahan. Oleh itu, disyorkan agar anda membuat janji temu dalam talian sebelum datang ke kedai.