Gosen G-Tone 5 String Review in Singapore Badminton String Review in Singapore 2024

Gosen G-Tone 5 Tali Raket Ulasan di KL Malaysia

Oleh ERR Badminton Stringing

Gosen G Tone 5 adalah salah satu tali raket badminton terbaik untuk restringing badminton yang boleh memberikan tolakan yang tinggi dari Gosen. Walaupun tali raket adalah tolok yang sama seperti Yonex BG66 Ultimax, kosnya lebih rendah, dan rasa pukulan berbeza.

G Tone 5 Pasang Tali Raket ERR Rentetan Badminton KLB Malaysia - Stringer Bertauliah Perkhidmatan Stringing Profesional 2024

Selamat datang ke

Gosen G-Tone 5 String Kajian oleh ERR Badminton Stringing di KL Malaysia

Jika anda menetapkan tali raket badminton Gosen G Tone 5 pada tension sederhana, seperti 23 hingga 25 paun, anda akan merasakan tolakan yang baik. Walau bagaimanapun, untuk memilih tension yang sesuai untuk lebih tolakan dan ketahanan untuk pasang tali raket badminton ini, kaedah stringing yang betul adalah penting. Kami percaya bahawa mengikat raket anda dengan G Tone 5 menggunakan teknik yang sesuai akan memberikan anda rasa pukulan yang lebih selesa dan pukulan yang jelas.

Ulasan daripada Eric: Saya dapat merasakan bahawa tolakan adalah baik apabila raket dihidupkan semula pada 23 hingga 25 paun.

Walau bagaimanapun, di bawah adalah ujian DT percubaan badminton restring Gosen G Tone 5 pada 27 paun.

Hari pertama: 55 – 57 DT

Hari kedua: 49 hingga 52 DT

Hari ketiga: 47 hingga 50 DT

Gosen G Tone 5 Pasang Tali Raket Badminton ERR Malaysia KL Stringing Profesional Stringer Bertauliah 2024

Maklum Balas Gosen G-Tone 5 String daripada Kumpulan Badminton Leisure

Tidak ramai yang tahu bahawa Gosen sudah bertahun-tahun berkecimpung dalam sukan raket badminton. Namun, ada yang percaya tali raket badminton Gosen G Tone 5 tidak begitu popular kerana jarang melancarkan produk baharu. Tetapi adakah anda tahu bahawa Gosen adalah salah satu pengeluar OEM terbesar di Jepun? Banyak jenama menggunakan kilang Gosen untuk mengeluarkan tali raket badminton jenama mereka sendiri.

Jika anda melihat tali raket badminton G Tone 5, anda mungkin perasan bahawa ia serupa dengan beberapa jenama lain, bukan? Jika anda menyedari perkara ini, maka anda tahu bahawa tali raket badminton ini sebenarnya OEM’d oleh Gosen. Masihkah anda ingat ketika Gosen melancarkan raket badminton yang diberi nama Inferno beberapa tahun lalu? Nah, Gosen tidak mereka sendiri raket badminton itu; mereka memperoleh reka bentuk daripada sumber lain.

Anda dapat melihat bahawa Gosen sentiasa mencuba perkara baru, tetapi reka bentuk mereka adalah biasa dalam pasaran ini. Ia bukan hanya Gosen; jenama lain melakukan perkara yang sama. Oleh itu, adalah perkara biasa untuk mencari tali raket badminton lain yang kelihatan serupa dengan G-Tone 5. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai sebarang keraguan, jangan ragu untuk bertanya dengan stringer bertauliah kami, Encik Eric, dengan nombor ERR anda. Encik Eric bukan sahaja seorang jurulatih badminton bertauliah di Malaysia, tetapi beliau juga pakar dalam tali raket badminton profesional dan boleh membantu menghilangkan sebarang keraguan yang anda ada mengenai restringing badminton.

Gosen-G-tone-5-tali badminton-di-Taman Bukit Mas-oleh-ERR-Rentetan Badminton

Gosen G-Tone 5 – Penerangan Pengeluar

Spesifikasi

Perasaan Lembut – 6

Ketahanan – 9

Kuasa – 9.5

Pusingan – 9.5

Tolok: 0.65mm

Di sini, teknologi termaju GOSEN memberikan daya tahan yang tinggi dan bunyi pukulan yang tajam dengan Tolok 0.65mm.

Berbilang filamen nilon dengan balutan gentian kuarto berkekuatan tinggi yang dipatenkan.

Buatan Jepun

Pasang Tali Raket G-Tone 5 Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Harga Stringing Badminton G-Tone 5 Gosen

Sila rujuk kepada Senarai Tali kami untuk maklumat harga

Soalan Yang Sering Dijawab


Cara Untuk Membuat Janji Temu:

  1. Untuk melihat jadual perkhidmatan tali kami, sila klik butang ‘Tempah’.
  2. Anda juga boleh secara langsung membuat tempahan untuk perkhidmatan menegang racquet badminton melalui pautan berikut: Klik Di Sini untuk Tempah
  3. Dalam sistem tempahan dalam talian kami, anda boleh memilih pilihan untuk pengambilan racquet segera atau pada hari yang sama.
  4. Antara muka tempahan akan memaparkan warna pelbagai tali serta maklumat harga yang bersesuaian.
  5. Untuk memberikan perkhidmatan yang lebih profesional, disyorkan agar anda membuat janji temu terlebih dahulu.

Perkara Yang Perlu Diperhatikan:

Kami juga menerima permohonan menegang tali dari pelanggan yang datang tanpa tempahan, tetapi ini akan memerlukan masa pemprosesan tambahan. Oleh itu, disyorkan agar anda membuat janji temu dalam talian sebelum datang ke kedai.