Gosen G-Tone 9 String Review in Singapore Badminton String Review in Singapore 2024 Professional Stringing Certified Stringer

Gosen G Tone 9 Ulasan Tali Badminton di KL Malaysia

Oleh ERR Badminton Stringing

G Tone 9 Badminton restring review oleh ERR Badminton Restring Malaysia. Kebanyakan pemain masa lapang, jika mereka mahukan lebih ketahanan dalam tali raket mereka, mungkin akan memilih Yonex BG65. Tetapi berapa ramai yang tahu perbezaan antara tali badminton G-Tone 9 dan BG65?

G Tone 9 Pasang Tali Raket Malaysia KL ERR Rentetan Badminton Profesional Stringer Disahkan 2024

Selamat datang ke

Gosen G Tone 9 Tali Ulasan oleh ERR Badminton Stringing di Malaysia

Tali badminton Gosen G Tone 9 mengandungi pelbagai filamen dengan balutan gentian kuarto berkekuatan tinggi. Raket badminton Gosen G Tone 9 sesuai untuk pemain yang mempunyai kuasa yang banyak dan mencari kawalan yang lebih.

Ulasan daripada Eric: Jika diikat pada 26 hingga 28 lbs, perkara yang baik ialah tali raket mempunyai tolakan yang baik untuk kuasa smesy.

Jika anda mencari tali raket tahan lama seperti stringing raket Gosen G Tone 9, anda mungkin perlu memahami lebih lanjut tentang gaya permainan anda.

Bagaimanapun, di bawah adalah keputusan percubaan restring raket badminton Gosen G Tone 5, termasuk ujian DT pada 27 paun.

Hari pertama: 54 – 51 DT

Hari kedua: 51 hingga 52 DT

Hari ketiga: 49 hingga 51 DT

Gosen 9 Pasang Tali Badminton ERR Rentetan Profesional Malaysia Stringer Profesional Disahkan 2024

Gosen G Tone 9: Padankan Gaya Permainan Anda

Jika anda seorang pemain riadah, adakah regangan raket Gosen G Tone 9 sesuai untuk gaya permainan anda? Terdapat tiga perkara yang anda perlu semak sebelum memilih stringing yang betul. Perkara pertama ialah kapasiti ketegangan maksimum raket badminton anda. Pada masa kini, raket badminton akan mempunyai ukiran di atasnya. Adalah dinasihatkan untuk berunding dengan penguat profesional yang boleh menasihati anda tentang tension tali raket yang sesuai untuk raket anda.

Jika ketegangan maksimum raket anda rendah, contohnya, 16 hingga 22 paun, regangan semula raket Gosen G Tone 9 mungkin tidak sesuai untuk raket anda. Walau bagaimanapun, jika anda mencari ketahanan dan bukannya kuasa, ini akan menjadi tali raket yang sesuai untuk raket anda. Sesetengah pemain mungkin tahu bahawa tali raket yang lebih tebal akan memerlukan ketegangan yang lebih tinggi jika anda memerlukan lebih kuasa dan perasaan yang lebih baik untuk memukul bunyi. Kedua, pertimbangkan gaya permainan anda. Jika anda memerlukan lebih kawalan, ini akan menjadi tali raket badminton yang sesuai untuk anda. Tetapi jika tahap permainan anda lebih rendah dan anda memerlukan lebih banyak tolakan, pilih tali yang lebih nipis dan bukannya Gosen G-Tone 9 untuk rentetan badminton anda.

Seperti setiap pemain, anda perlu tahu ketegangan dan tali raket badminton yang sepadan dengan gaya permainan anda. Jika anda mempunyai sebarang kekeliruan tentang ketegangan dan model tali raket badminton anda, sila hubungi badminton stringing bertauliah kami, Encik Eric, dengan nombor ERR anda. Seperti yang diketahui, Encik Eric merupakan salah seorang jurulatih badminton bertauliah di Malaysia yang berpengalaman selama 16 tahun.

G Tone 9 tali badminton di Taman Melati KL ERR Badminton

Gosen G-Tone 9 – Penerangan Pengeluar

Spesifikasi

Perasaan Lembut – 5

Ketahanan – 10

Kuasa – 9

Pusingan – 9

Tolok: 0.69mm

Di sini, teknologi canggih GOSEN memberikan daya tahan yang tinggi dan bunyi pukulan yang tajam dengan Tolok 0.69mm.

Berbilang filamen nilon dengan balutan gentian kuarto berkekuatan tinggi yang dipatenkan.

Buatan Jepun

Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Harga Pasang Tali Raket Badminton G-Tone 9 Gosen

Sila rujuk kepada Senarai Tali kami untuk maklumat harga

Soalan Yang Sering Dijawab


Cara Untuk Membuat Janji Temu:

  1. Untuk melihat jadual perkhidmatan tali kami, sila klik butang ‘Tempah’.
  2. Anda juga boleh secara langsung membuat tempahan untuk perkhidmatan menegang racquet badminton melalui pautan berikut: Klik Di Sini untuk Tempah
  3. Dalam sistem tempahan dalam talian kami, anda boleh memilih pilihan untuk pengambilan racquet segera atau pada hari yang sama.
  4. Antara muka tempahan akan memaparkan warna pelbagai tali serta maklumat harga yang bersesuaian.
  5. Untuk memberikan perkhidmatan yang lebih profesional, disyorkan agar anda membuat janji temu terlebih dahulu.

Perkara Yang Perlu Diperhatikan:

Kami juga menerima permohonan menegang tali dari pelanggan yang datang tanpa tempahan, tetapi ini akan memerlukan masa pemprosesan tambahan. Oleh itu, disyorkan agar anda membuat janji temu dalam talian sebelum datang ke kedai.