Karakal Badminton Overgrip KA6043C Review in Singapore by Professional Stringing Services Certified Stringer ERR Racket Restring 2024

Karakal Badminton Overgrip KA6043C Review di KL Malaysia

Oleh ERR Badminton Stringing

Karakal Badminton Overgrip Point 75 Air ini adalah overgrip paling tebal di dunia, dengan ketebalan 0.75mm. Sebagai Stringer Certified, saya sangat mengesyorkan overgrip ini untuk pemain badminton yang mencari cengkaman dan keselesaan yang unggul.

Karakal Badminton Overgrip Point 75 Air KA6043C by ERR Badminton Johor Bahru Malaysia Professional Stringing Services Certified Stringer ERR Racket Restring 2024

Selamat datang ke

Karakal Badminton Overgrip Point 75 Air KA6043C oleh ERR Badminton KL Malaysia

Karakal overgrip jenis ini biasanya digunakan sebagai cengkaman gantian untuk pemain badminton, skuasy dan tenis yang lebih suka perasaan kurus dan terkawal.

Sebagai penjepit profesional, saya sangat mengesyorkan overgrip ini kerana ketebalan 0.75mm dan permukaan licin PU SRF yang tidak licin, yang menggunakan teknologi cengkaman terkini Karakal.

Ulasan daripada Eric:  Karakal overgrip ini mempunyai rasa melekat yang sesuai untuk tapak tangan saya berpeluh. Selain itu, Point 75 Air akan dapat mengelakkan tergelincir dengan selamat.

Overgrip Badminton Karakal dilengkapi dengan zon yang sangat selesa yang boleh menutup sepenuhnya tapak tangan anda semasa permainan kompetitif.

Karakal Overgrip Point 75 Air ERR Raket Restring KL Malaysia Professional Stringing Sertified Stringer ERR Racket Restring 2024

Karakal Overgrip Point 75 Air KA6043C in Johor Bahru Malaysia

Kebanyakan orang lebih suka menggunakan Overgrip Karakal berbanding overgrip Yonex AC102EX kerana ketahanan dan ketebalannya yang lebih baik. Kadangkala, overgrips badminton jenama lain boleh berasa bagus untuk digunakan apabila baru dibeli.

Walau bagaimanapun, selepas 2 atau 3 perlawanan, rasa norak semakin hilang dan menjadi licin. Pada masa kini, terdapat terlalu banyak overgrip badminton kos rendah yang tersedia, tetapi ketahanannya selalunya lemah dan sepadan dengan harga rendahnya.

Apabila membeli overgrip, orang biasanya menyemak permukaannya untuk menentukan sama ada ia norak atau tidak norak, tetapi ini bukan penunjuk kualiti yang boleh dipercayai. Tidak lama lagi, stringer badminton bertauliah kami akan menunjukkan cara untuk menyemak sama ada cengkaman yang anda beli adalah berkualiti atau buruk semasa Perkhidmatan Stringing Badminton kami.

Karakal Overgrip Point 75 Air ERR Racket Restrings KL Professional Stringing Services Disahkan Stringer ERR Badminton Restrings 2024

Karakal Overgrip KA6043C oleh ERR Badminton Stringing KL

Lebih-lebih lagi, overgrips Badminton Karakal sentiasa lebih baik untuk pemain yang kompetitif kerana ia menjimatkan masa dan memberikan kualiti yang baik. Bagaimanakah mereka menjimatkan masa? Ketebalan overgrip Badminton Karakal ialah 0.75mm, yang boleh dibalut di tempat tanpa sebarang pembalut kusyen.

Biasanya, jika kita menggunakan overgrip biasa dengan ketebalan 0.61mm dan tidak mempunyai cengkaman asal, kita perlu membalut balut kusyen sebelum meletakkan pada overgrip. Walaupun beberapa jenama badminton overgrip Cina bagus, ia mungkin tidak tahan lama kerana bahan yang digunakan dalam pembuatan yang lemah.

Karakal pula merupakan jenama terkenal dunia dari England yang menghasilkan genggaman badminton berkualiti tinggi. Selepas menggunakan genggaman Karakal, anda pasti akan melihat perbezaan apabila mencuba jenama lain. Ciri khas Karakal Overgrip Point 75 Air ialah Permukaan SRF dan permukaan yang boleh bernafas.

Karakal Overgrip Point Air ERR Raket Restring Kuala Lumpur KL Professional Stringing Sertified Stringer ERR Badminton Restring 2024

Karakal Overgrip: Jenama untuk Pita Cengkaman Badminton

Tujuan utama Karakal Badminton overgrips adalah untuk memenuhi keperluan pemain badminton kompetitif yang gemar bermain permainan kawalan. Walaupun overgrip nipis, ia sesuai untuk pemain yang lebih suka cengkaman yang lebih nipis. Sesetengah pemain tidak suka cengkaman terlalu tebal, manakala yang lain suka.

Overgrip badminton Karakal KA6043C amat sesuai untuk pemain yang memerlukan rasa yang lebih norak semasa permainan badminton mereka. Oleh itu, overgrip badminton Karakal KA6043C boleh memenuhi keperluan pemain yang berada di peringkat lebih tinggi, termasuk pemain peringkat lanjutan dan elit.

KARAKAL KA6043C POINT 75 OVERGRIP Udara- Hijau oleh Perkhidmatan Rentetan Profesional Rentetan Raket ERR yang Diperakui 2024

Penerangan mengenai Karakal Badminton Overgrip KA6043C

Ketebalan: 0.75mm
Bahan: Polyurethane ( Thicker than normal AC102EX )
Ciri-ciri :
The Worlds #1 PU Super Grip
Grip Gantian
Tacky PU SRF Surface
Permukaan Bernafas
Elasticated Base
Nullifies Vibration
Super Tacky
Panjang Sejagat
Self Adhesive

Dibuat di England

Warna Tersedia:
Hitam, Putih, Kuning, Jingga, Hijau

Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Di mana untuk membeli cengkaman badminton?

Lawati kedai dalam talian Shopee untuk membeli!

https://shopee.my/racketrestringerr

Kerap Soal Jawab

Bolehkah saya collect sendiri?
Malangnya, kami tidak dapat menawarkan koleksi sendiri pada masa ini kerana jadual stringing dan bimbingan kami sangat penuh.

Pada masa ini, kami tertumpu terutamanya pada menyediakan perkhidmatan stringing badminton profesional, dan penjualan genggaman hanyalah satu aspek daripada tawaran stringing kami.