Badminton String Review

Prokennex Badminton Grip KL Malaysia

Oleh ERR Badminton Stringing

Prokennex adalah salah satu badminton grip terkenal yang digunakan oleh pemain badminton profesional.

Badminton Grip Prokennex PU Grip 333 Malaysia KL ERR Badminton Racket Restring

Selamat datang ke

Prokennex Badminton Grip Tape KL Malaysia

Prokennex ialah jenama badminton grip terkenal yang digunakan oleh pemain badminton profesional. Faedah menggunakan badminton grip raket ini termasuk ketahanan dan badminton grip berkualiti tinggi.

Pemain badminton yang berdaya saing selalunya memilih kusyen selesa yang disediakannya. badminton grip PU Tinggi Prokennex adalah salah satu jenama terkemuka dalam industri badminton grip badminton.

Tacky Overgrip Badminton Overgrip T903 ERR Racket Restring Malaysia KL 2024

Tacky Overgrip atau Badminton Overgrip

Prokennex juga menawarkan badminton grip raket tersuai untuk pemain badminton yang lebih gemarkan cengkaman PU dan cengkaman norak. Reka bentuk tatu cengkaman membantu mengelakkan tergelincir apabila cengkaman menjadi berpeluh. Selain itu, cengkaman diperbuat daripada bahan kusyen tinggi dengan teknologi cepat kering.

Ketebalan cengkaman raket adalah antara 0.6 hingga 1.15mm, memenuhi pilihan pemain badminton yang berbeza. Badminton grip Prokennex sesuai untuk pemain dari semua peringkat dan meningkatkan ketahanan raket dan mengawal kadar penyerapan.

Prokennex Badminton Grip PU Grip Singapore PU200 ERR Racket Restring Malaysia KL 2024

Prokennex Badminton Grip PU Grip KL Malaysia

Badminton Grip Prokennex memberikan kualiti tinggi dan rasa keyakinan yang sempurna, membantu pemain badminton mencipta sentuhan kemenangan dalam permainan mereka, tanpa mengira tahap permainan mereka.

Kami amat mengesyorkan agar semua pemain badminton menggunakan badminton grip berkualiti tinggi, terutamanya untuk cengkaman badminton PU dan overgrip balut norak. Semua badminton grip Prokennex dibuat dengan kusyen yang sangat selesa untuk memastikan pemain badminton dapat mengekalkan kawalan sepanjang permainan sehingga tamat.

Prokennex Leather Grip Badminton Grip KL Malaysia LT200 ERR Racket Restring Malaysia 2024

Prokennex Leather Grip Badminton Grip Malaysia

Badminton grip Prokennex menawarkan pelbagai warna untuk dipadankan dengan mana-mana raket badminton. Cengkaman badminton tatu adalah pilihan popular di kalangan pemain badminton kompetitif yang bermain 3-4 hari seminggu.

Teknologi cengkaman menggunakan bahan cepat kering yang akan kering pada hari berikutnya. Tidak seperti badminton grip lain, seperti Karakal, yang menjadi licin dari masa ke masa dan tidak boleh digunakan lagi, badminton grip Prokennex mempunyai rasa kusyen yang kuat yang melindungi jari dan tulang semasa permainan rali tinggi.

Premium Badminton Stringing KL Melati Utama by ERR Badminton Restring Malaysia

Di mana untuk membeli cengkaman badminton?

Lawati kedai dalam talian Shopee untuk membeli!

https://shopee.my/racketrestringerr

Kerap Soal Jawab

Bolehkah saya mengumpulnya sendiri?
Malangnya, kami tidak dapat menawarkan koleksi sendiri pada masa ini kerana jadual stringing dan bimbingan kami sangat penuh.

Pada masa ini, kami tertumpu terutamanya pada menyediakan perkhidmatan stringing badminton profesional, dan penjualan genggaman hanyalah satu aspek daripada tawaran stringing kami.