Prokennex PU295 PU Grip Review in Singapore by Professional Stringing Services Certified Stringer ERR Racket Restring 2024

Ulasan Pegangan Badminton Prokennex PU295 di Kuala Lumpur (KL)

Oleh ERR Badminton Stringing

Pegangan badminton ProKennex PU295 adalah tali pegangan yang bantalan dan kuat yang digunakan oleh pemain badminton muda yang berkompetisi.

Pegangan PU Grip Pro Kennex PU295 Tali Pegangan Badminton Kuala Lumpur KL Malaysia oleh Perkhidmatan Pasang Semula Tali Badminton Profesional Pemegang Tali Bertauliah ERR Racket Restring 2024

Selamat datang ke

Pegangan Badminton ProKennex PU295 oleh ERR Badminton Kuala Lumpur (KL)

Pita pegangan badminton ProKennex PU 295 hadir dengan ketebalan 1.0mm di permukaan dan mempunyai rasa pegangan bantalan yang sangat kuat. Tambahan pula, pegangan ini sesuai untuk raket Yonex dan semua saiz pegangan raket badminton, termasuk raket Yonex Astrox 99 yang baru.

Ulasan dari Eric: Walaupun pegangan badminton PU ini mempunyai ketebalan 1.00mm, ia sangat sesuai untuk kegunaan harian saya semasa permainan badminton rekreasi. Ia berasa selesa apabila melaksanakan pukulan backhand dengan mudah.

Pegangan Badminton ProKennex PU295 memberi manfaat terutamanya kepada pemain yang tidak mahu pegangan terlalu tebal, tetapi cukup untuk memberikan rasa selamat pada tapak tangan semasa permainan.

Pegangan Badminton ProKennex PU295 dilengkapi dengan teknologi pengeringan cepat. Selepas digunakan, letakkan ia di udara terbuka untuk mengeringkan pegangan, dan pada hari berikutnya ia akan menjadi seperti pegangan badminton yang baru.

Tali Pegangan Super PU Prokonnex Grip Tape Kuala Lumpur KL Malaysia oleh Perkhidmatan Pasang Semula Tali Badminton Profesional Pemegang Tali Bertauliah ERR Racket Restring 2024

Pegangan Badminton ProKennex PU295 PU di Malaysia KL

Pegangan badminton yang baik dapat membantu anda mengawal jari-jari anda untuk melaksanakan kemahiran yang sempurna dalam permainan anda. Tambahan pula, Pegangan Badminton ProKennex PU295 menghasilkan bahan lembut berkualiti tinggi untuk memastikan tapak tangan anda mempunyai kawasan yang selesa dalam permainan badminton.

Pegangan Badminton ProKennex PU295 sesuai untuk pemain yang menyukai rasa lembut dan selamat yang sangat di tapak tangan mereka. Kebanyakan pegangan badminton boleh tahan kira-kira 2-3 bulan untuk pemain badminton rekreasi yang bermain dua kali selama 4 jam seminggu.

Pegangan tersebut mungkin menjadi berbau dan lembap disebabkan peluh. Tambahan pula, Pegangan Badminton ProKennex PU295 merupakan salah satu produk yang paling laris di Kuala Lumpur (KL) berbanding dengan Karakal.

Pegangan Badminton Pro Kennex PU295 Kuala Lumpur KL Perkhidmatan Pasang Semula Tali Badminton Profesional Pemegang Tali Bertauliah ERR Racket Restring 2024

Pegangan Badminton ProKennex PU295 oleh ERR Badminton Stringing KL

Kebanyakan pegangan badminton PU mempunyai jangka hayat terhad, walaupun tidak digunakan. Sebagai contoh, jika anda membeli tali pegangan badminton dari Malaysia dan menyimpannya lebih dari 6 bulan, kualiti permukaan pegangan mungkin rosak. Jenama seperti Fleet, Apacs, Babolat, dan 9000 turut terjejas.

Namun begitu, Tali Pegangan Badminton ProKennex PU295 diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi dan boleh disimpan dalam beg badminton anda selama lebih dari setahun tanpa rosak. Ia sesuai untuk semua pemain badminton yang menyukai kualiti tinggi. Tali pegangan badminton kami mempunyai jangka hayat lebih dari 1 tahun, yang telah diuji.

Pegangan Badminton PU295 Pro Kennex Badminton Grip

Penerangan Pegangan Badminton ProKennex PU295

Jenama: Prokennex

Pegangan Badminton Bantalan Kuat

Model: PU295

Penerangan: Rasa Bantalan Lembut pada pegangan (Pegangan Tato)

Sesuai Untuk: Rekreasi, Profesional, Pemain Berdaya Saing, Pemain Tahap Tinggi

Warna: Merah Anggur, Biru Gelap, Putih, Hitam Sejuk, Hijau Terang, Hijau Citrus, Oren, Merah Jambu, Kuning

Lebar: 25mm

Panjang: 1200mm

Ketebalan: 1.00mm

Bahan: Poliuretana ( Super Lembut )

Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Di mana boleh membeli pegangan badminton?


Di mana boleh membeli pegangan badminton?

Lawati kedai dalam talian Shopee untuk pembelian!

https://shopee.my/racketrestringerr

Soalan dan Jawapan Lazim

Bolehkah saya mengambilnya sendiri? Maaf, pada masa ini kami tidak dapat menawarkan pengambilan sendiri kerana jadual pasang semula tali dan latihan kami sangat padat.

Pada masa ini, fokus utama kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan pasang semula tali badminton yang profesional, dan jualan pegangan hanya merupakan satu aspek dalam penawaran pasang semula tali kami.