Kizuna Z64X Premium Badminton String Review in Singapore Professional Badminton Stringing Certified Stringer 2024

Kizuna Z64X Kajian Stringing Badminton di KL Malaysia

Oleh ERR Badminton Stringing

Kizuna Z64X ini adalah ulasan pasang tali badminton oleh ERR Badminton Restring Kuala Lumpur (KL). Berbanding dengan BG66 Ultimax, tolok tali raket badminton ini lebih nipis sebanyak 0.01mm. Walau bagaimanapun, anda tidak akan merasakan bahawa talinya lebih lembut berbanding BG66UM

Kizuna Z64X Restring Badminton Kuala Lumpur KL Certified Stringer Badminton Profesional Bertauliah 2024

Selamat datang ke

Kajian Tali Raket Badminton Kizuna Z64X oleh ERR Badminton Stringing KL Malaysia

Tolok diameter tali 0.64mm memberikan kuasa pulangan tolakan yang tinggi untuk permainan badminton anda. Jika anda merasakan bahawa BG66UM tidak dapat memberikan anda lebih tolakan atau anda merasakan bahawa tali bertali terlalu lembut, anda boleh mencuba tali Kizuna Z64X untuk tali raket badminton anda yang seterusnya.

Ulasan daripada Eric: Bunyinya jelas apabila melakukan smesy, dan tali raket badminton tahan lebih lama berbanding tali raket badminton BG66UM.

Selain itu, tali semula raket Kizuna Z64X sesuai untuk semua pemain yang sukakan tolakan tinggi, terutamanya mereka yang bertali pada 24 hingga 26 paun.

Bagaimanapun, di bawah adalah keputusan ujian DT percubaan badminton restring Kizuna Z64X pada 26 paun.

Hari pertama: 53 – 57 DT

Hari kedua: 51 hingga 53 DT

Hari ketiga: 49 hingga 52 DT

Kizuna Z64X Restring Raket Kuala Lumpur KL, Taman Melati Pasang Tali Badminton Profesional Bertauliah 2024

Kizuna Z64X Badminton Stringing di Gombak Setia

Jika anda tidak pasti sama ada restrings raket Z64X sesuai untuk gaya permainan anda, terdapat beberapa perkara yang anda boleh semak sebelum memintanya daripada stringer. Jika anda sebelum ini menggunakan tolok yang serupa antara 0.63 hingga 0.65mm, anda boleh mencuba tali raket badminton ini. Ia agak keras berbanding BG66F atau tali raket 0.65mm lain, mungkin disebabkan oleh bahan kimia permukaan, yang boleh terasa agak melekit.

Jika salutan permukaan terasa melekit seperti tali badminton Kizuna Z64x, bermakna tali tersebut boleh menjadi lebih padat. Sebagai pemain biasa, anda mungkin perasan bahawa beberapa tali raket badminton nipis menjadi tidak sejajar selepas beberapa pukulan, yang dipanggil “run string”. tali raket badminton ini mungkin tidak akan berjalan banyak jika digabungkan dengan kaedah stringing yang betul.

Jika anda merasakan tali raket badminton anda sebelum ini berjalan dengan cepat, terdapat tiga perkara mudah untuk diperiksa: jenis tali raket (seperti yang kita bincangkan sebelum ini mengenai salutan tali raket badminton raket Kizuna Z64x pada permukaan), kaedah pasang tali raket badminton dan tension. Jika anda mempunyai sebarang keraguan sebelum memilih raket Kizuna Z64x untuk mengikat semula, anda boleh menyemak dengan stringer bertauliah kami, Encik Eric.

Kizuna Z64X Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur Malaysia oleh ERR Badminton Restring KL

Penerangan Pengeluar Kizuna Z64X

Spesifikasi

Kawalan – 8

Ketahanan – 7

Kuasa tolakan – 9

Penyerapan kejutan – 7

Bunyi pukulan – 8

Penerangan:

Tali Badminton Ultra-lantunan mempunyai tolok halus 0.64mm, tetapi ia mempunyai ketahanan tahap terbaik dalam kelasnya. Ia adalah tali raket badminton yang sangat baik yang menyediakan kawalan permainan yang baik walaupun dengan daya yang ringan.

Paparan tolok mematuhi garis panduan koperasi industri raket Jepun.

Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Harga Stringing Badminton Kizuna Z64X

Sila rujuk kepada Senarai Tali kami untuk maklumat harga

Soalan Yang Sering Dijawab


Cara Untuk Membuat Janji Temu:

  1. Untuk melihat jadual perkhidmatan tali kami, sila klik butang ‘Tempah’.
  2. Anda juga boleh secara langsung membuat tempahan untuk perkhidmatan menegang racquet badminton melalui pautan berikut: Klik Di Sini untuk Tempah
  3. Dalam sistem tempahan dalam talian kami, anda boleh memilih pilihan untuk pengambilan racquet segera atau pada hari yang sama.
  4. Antara muka tempahan akan memaparkan warna pelbagai tali serta maklumat harga yang bersesuaian.
  5. Untuk memberikan perkhidmatan yang lebih profesional, disyorkan agar anda membuat janji temu terlebih dahulu.

Perkara Yang Perlu Diperhatikan:

Kami juga menerima permohonan menegang tali dari pelanggan yang datang tanpa tempahan, tetapi ini akan memerlukan masa pemprosesan tambahan. Oleh itu, disyorkan agar anda membuat janji temu dalam talian sebelum datang ke kedai.