Kizuna Z69P Premium Badminton String Review in Singapore Professional Badminton Stringing Certified Stringer 2024

Kizuna Z69 Premium Kajian Pasang Tali Raket Badminton di KL Malaysia

Oleh ERR Badminton Stringing

Kizuna Z69 tali ini adalah salah satu tali paling tebal yang dibuat oleh Kizuna. Jika anda biasanya menggunakan tali raket badminton BG65 atau BF65TI dan mendapati ia terlalu kaku, anda mungkin mahu mencuba pasang tali raket badminton Kizuna Z69.

Kizuna Z69 Pasang Tali Raket Wangsa Maju, Perkhidmatan Restring Badminton Profesional Restring Bertauliah 2024

Selamat datang ke

Kizuna Z69 Premium String Review oleh ERR Badminton Stringing KL Malaysia

Ini mungkin tidak sesuai untuk semua orang. Walaupun tolok tali raket ialah 0.69mm dan anda boleh merasakan tolakan dan kuasa, ia mungkin tidak sesuai untuk gaya permainan anda. Dalam artikel ini, kami akan menerangkan lebih lanjut tentang tali raket semula Kizuna Z69 Badminton dan membantu anda memahami jenis tali raket yang boleh meningkatkan permainan anda.

Ulasan daripada Eric: Bunyi letupan adalah kuat apabila melakukan smesy, dan tali raket itu boleh bertahan lebih lama berbanding tali raket badminton BG80 Power.

Selain itu, tali semula raket Kizuna Z69 sesuai untuk semua pemain yang mementingkan ketahanan dan tolakan yang tinggi, terutamanya mereka yang bertali pada 26-28 paun.

Bagaimanapun, berikut adalah keputusan percubaan restring badminton Kizuna Z69 menggunakan ujian DT pada 27 paun.

Hari pertama: 54 – 56 DT

Hari kedua: 51 hingga 53 DT

Hari ketiga: 51 hingga 52 DT

Kizuna Z69 Pasang Tali Semula Raket di Setapak Jaya, Pasang Tali Raket Badminton Profesional Restring Bertauliah 2024

Pasang Tali Raket Badminton Kizuna Z69P Berdekatan Gunung Austin

Jika anda menikmati pukulan dengan rasa keras dan nilai ketahanan, tali semula raket Kizuna Z69 mungkin pilihan yang tepat untuk anda. Walau bagaimanapun, tension mesti ditetapkan mengikut keperluan peribadi anda. Memilih tali stringing raket Kizuna Z69 dan menetapkan tension terlalu tinggi, seperti yang digunakan pemain kebangsaan pada 28 hingga 30 paun, tidak menjamin prestasi yang lebih baik.

Ramai pemain masa lapang tidak mempunyai pemahaman yang baik tentang tension dan pasang tali raket badminton. Sebagai contoh, jika pemain yang lebih tua berumur 50 tahun ke atas dan hanya pemain riadah, bolehkah mereka mengikat tali badminton Kizuna Z69 pada 28 paun? Tidak. Ramai pemain masa lapang mengikut membuta tuli apa yang orang lain katakan. Perkara yang penting bukanlah apa yang orang lain rasa baik, tetapi cuba sendiri dan biarkan badan anda memberitahu anda sama ada pilihan itu betul atau tidak.

Secara amnya, untuk pemain berumur lebih 50 tahun yang meminta tali raket raket Kizuna Z69, kami akan menyemak semula tahap mereka. Sebagai contoh, jika mereka mempunyai perut yang kurus atau besar, kami juga akan menilai tahap kecergasan mereka. Stringer bertauliah kami akan sentiasa memastikan pemain menggunakan tali raket dan tension yang betul. Mengikuti permintaan pengguna secara membuta tuli boleh menyebabkan kecederaan, kerana mereka mungkin telah dipengaruhi oleh menonton video YouTube atau siaran Facebook baru-baru ini dan secara rawak memilih tali raket untuk dicuba. Jika kami tidak menerangkan tali raket dan tension yang betul kepada mereka, ia boleh menyebabkan kecederaan pada pergelangan tangan, bahu, dan juga bahagian bawah badan mereka.

Kizuna Z69 Restring Badminton Kuala Lumpur KL Taman Melati Certified Stringer Badminton Profesional Bertauliah 2024

Penerangan Pengeluar Premium Kizuna Z69


Spesifikasi

Kawalan – 9

Ketahanan – 10

Kuasa tolakan – 8

Penyerapan kejutan – 10

Bunyi pukulan – 8

Tolok: 0.69mm

Perasaan: Lembut

Panjang: 10m

Bahan dan Struktur

Tali badminton memberikan ketahanan ultra dan rasa lembut pada hentaman, dengan tolok 0.69mm. Siri tali raket ini telah mencapai tahap ketahanan tertinggi.

Ia disyorkan tali untuk mereka yang memberi tumpuan kepada ketahanan.

Paparan tolok mematuhi garis panduan koperasi industri raket Jepun.

Buatan Jepun

Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Harga Pasang Tali Raket Badminton Kizuna Z69P

Sila rujuk kepada Senarai Tali kami untuk maklumat harga

Soalan Yang Sering Dijawab


Cara Untuk Membuat Janji Temu:

  1. Untuk melihat jadual perkhidmatan tali kami, sila klik butang ‘Tempah’.
  2. Anda juga boleh secara langsung membuat tempahan untuk perkhidmatan menegang racquet badminton melalui pautan berikut: Klik Di Sini untuk Tempah
  3. Dalam sistem tempahan dalam talian kami, anda boleh memilih pilihan untuk pengambilan racquet segera atau pada hari yang sama.
  4. Antara muka tempahan akan memaparkan warna pelbagai tali serta maklumat harga yang bersesuaian.
  5. Untuk memberikan perkhidmatan yang lebih profesional, disyorkan agar anda membuat janji temu terlebih dahulu.

Perkara Yang Perlu Diperhatikan:

Kami juga menerima permohonan menegang tali dari pelanggan yang datang tanpa tempahan, tetapi ini akan memerlukan masa pemprosesan tambahan. Oleh itu, disyorkan agar anda membuat janji temu dalam talian sebelum datang ke kedai.