Li-Ning LN64 Instinct Badminton String Review in Singapore Professional Badminton Stringing Certified Stringer 2024

Li-Ning LN64 Instinct Kajian Stringing Badminton di KL Malaysia

Oleh ERR Badminton Stringing

Li-Ning LN 64 INSTINCT ulasan pasang tali raket badminton untuk restring badminton oleh ERR di KL Malaysia.

LN64 Instinct Pasang Tali Badminton di Kampung Baru Malaysia Kuala Lumpur KL

Selamat datang ke

Li-Ning LN 64 Instinct Kajian Pasang Tali Raket oleh ERR Badminton Stringing KL Malaysia

Ini adalah ulasan tali raket badminton untuk li-Ning LN 64 INSTINCT oleh ERR badminton restring di KL Malaysia. Li-Ning LN 64 INSTINCT adalah sebahagian daripada tali raket siri nipis yang dilancarkan pada 2019, dengan tolok tali raket 0.64mm.

Pernahkah anda mencuba menggunakan BG66 Ultimax sebelum ini dan mendapati ia terasa lembut selepas beberapa kali digunakan? Jika ya, Li-Ning Instinct 64 mungkin pilihan yang lebih baik untuk anda.

Ulasan daripada Eric: Dengan pasang tali raket badminton ini, anda boleh merasakan bahawa ia lebih kaku daripada jenis tali raket nipis yang lain. Ia tidak terlalu lembut dan menghasilkan bunyi pukulan yang padu. Selain itu, ketegangan jatuh lebih perlahan berbanding tali raket lain.

Tali badminton Li-Ning LN 64, walaupun hanya setebal 0.64mm, menghasilkan bunyi pukulan yang tajam dan mempunyai perasaan yang sederhana.

Walau bagaimanapun, di bawah ialah keputusan ujian DT percubaan untuk tali raket badminton Li-Ning LN 64 INSTINCT yang digantung pada 26 paun:

Hari Pertama       58 – 57DT

Hari Kedua         56 – 55DT

Hari Ketiga         54 – 56DT

LN64 Instinct Stringing Badminton Setiawangsa KL Malaysia, Perkhidmatan Stringing Badminton Profesional Stringer Bertauliah 2024

Li-Ning LN 64 Instinct Badminton Stringing at Desa Melawati

Di Malaysia, kami telah bertemu dengan pelbagai jenis pemain. Ada yang lebih suka tali nipis dan sanggup mencuba mana-mana jenama asalkan talinya nipis. Ini sebenarnya adalah tingkah laku yang baik kerana apabila mereka mencuba tali raket yang berbeza, mereka boleh mengetahui lebih lanjut tentang ciri setiap satu. Walaupun beberapa tali mungkin mempunyai ketebalan yang sama dengan tali badminton Li-Ning LN 64 INSTINCT, jenama yang berbeza mungkin mempunyai “rasa memukul” yang berbeza di gelanggang.

Itulah sebabnya kami menghargai pemain yang sanggup mencuba pelbagai jenis tali raket. Kadang-kadang, apabila mencuba tali raket baru, walaupun anda tidak menyukainya, anda masih cuba menyesuaikannya untuk mengelakkan pembaziran wang. Ini membantu anda mempelajari lebih lanjut dan membangunkan kawalan ke atas jenis tali raket baharu, yang akhirnya meningkatkan kemahiran badminton anda.

Li-Ning LN64 Instinct Perkhidmatan Stringing Badminton di Kampung Datuk Keramat oleh Stringer yang Diperakui, Perkhidmatan Stringing Badminton Profesional 2024

Tali raket Raket Li-Ning LN 64: Baik untuk Gaya Permainan Anda

Satu lagi jenis pemain suka menukar tali raket mereka dengan kerap, kadangkala selepas hanya 4 atau 5 sesi, walaupun tali raket itu belum putus lagi. Mereka boleh memilih tali badminton Li-Ning LN 64 INSTINCT dan selepas bermain dengannya sekali atau dua kali, mereka memotongnya dan mengikat semula dengan tali baru. Mengapa mereka melakukan ini? Sebenarnya tidak ramai pemain yang tahu apabila tali baru diikat pada raket pada hari pertama, rasa hentam akan menjadi sangat padat, seperti kulit ayam goreng yang garing apabila baru digoreng.

Namun, jika ayam goreng dibiarkan lebih kurang 1 atau 2 hari tanpa dimakan, kulitnya tidak lagi rangup walaupun dagingnya tidak busuk, dan rasanya biasa saja. Tali badminton adalah serupa. Sebagai contoh, dengan Li-Ning LN64 INSTINCT, pada hari pertama tali raket, segala-galanya daripada bunyi hingga ke rasa pukulan adalah bagus. Tetapi selepas mungkin 1 atau 2 minggu, prestasi akan sedikit merosot berbanding kali pertama. Sesetengah penjenayah masa lapang mungkin menawarkan diskaun jika anda melepaskan raket anda hari ini dan mengumpulnya 2 atau 3 hari kemudian, tetapi ini bukan cara yang betul untuk mengendalikannya. Ini akan menyebabkan pelanggan terlepas rasa “crispy feel” sekiranya raket itu dibiarkan terlalu lama.

Restring Badminton Gombak Setia KL Malaysia, Li-Ning 64 Instinct, Restring  Badminton Profesional Stringer Bertauliah 2024

Tali Raket Badminton On-the-Spot Akan Bagus

Bukan setakat penjahat masa lapang tidak tahu tentang perkara ini, kadang-kadang pelanggan juga tidak tahu. Sesetengah pelanggan meninggalkan raket mereka dengan kami dan walaupun kami memaklumkan mereka untuk mengambilnya, mereka mungkin menangguhkan selama 3 hingga 4 hari. Ini menyebabkan mereka terlepas rasa pepejal tali raket. Sebenarnya, cara terbaik untuk menangani perkara ini adalah dengan menempah janji temu dari sistem kami sehari sebelum permainan badminton anda. Anda boleh memilih pilihan “on the spot” dan kumpulkan raket anda selepas 1 jam.

Apabila anda menggunakan raket yang telah digantung oleh tali pengikat kami yang bertauliah pada hari Khamis, anda akan merasakan bunyi pukulan dan ketegangan berada pada prestasi terbaiknya. Ini benar terutamanya jika anda menggunakan Li-Ning LN 64 INSTINCT, yang merupakan jenis tali raket yang lebih nipis. Anda boleh merasakan bahawa bunyi tolakan berada pada tahap yang kukuh.

Li-Ning LN64 INSTINCT mungkin berasa sedikit kaku pada hari pertama bertali, tetapi anda boleh merasakan bunyi pukulan itu segar. Selepas bermain beberapa kali, anda akan terbiasa dengan tali kerana ketegangan akan turun perlahan-lahan. Kami berharap semua orang tidak terlepas daripada “bunyi pukulan padu” apabila mereka membayar stringing tali raketn.

Stringer Badminton Bertauliah KL Malaysia Setapak Indah Jaya, Pasang Tali Badminton Li-Ning 64 Instinct oleh Profesional Stringer Bertauliah 2024

Maklumat Syarikat Nama Syarikat Li-Ning LN 64 Produk dan Perkhidmatan Instinct: Manufacturer Description

Penerangan:
Tali nipis ini mempunyai diameter hanya 0.64mm dan memberikan kuasa tolakan yang tinggi serta bunyi pukulan yang jelas.

Kawalan – 8

Ketahanan – 8

Kuasa Tolakan – 9

Bunyi Pukulan – 10

Penyerapan Kejutan – 8

Tolok: 0.64mm

Bahan & Struktur

Teras: Multifilamen Jalinan Nano Tahan Panas & Berintensiti Tinggi

Luar: Nilon tahan haba & Intensiti Tinggi

Salutan: Resin Nilon Penggalak Nano

Sifat Utama:

Li-Ning menggunakan fabrik kalis haba dan berintensiti tinggi untuk kedua-dua palam dalam dan luar dalam teknologi KNIT 3D mereka, menjadikan tali raket lebih tahan lama berbanding yang lain dengan diameter yang sama.

Perasaan memukul yang rangup.

Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Li-Ning LN 64 Instinct: Harga Stringing Badminton

Sila rujuk kepada Senarai Tali kami untuk maklumat harga

Soalan Yang Sering Dijawab


Cara Untuk Membuat Janji Temu:

  1. Untuk melihat jadual perkhidmatan tali kami, sila klik butang ‘Tempah’.
  2. Anda juga boleh secara langsung membuat tempahan untuk perkhidmatan menegang racquet badminton melalui pautan berikut: Klik Di Sini untuk Tempah
  3. Dalam sistem tempahan dalam talian kami, anda boleh memilih pilihan untuk pengambilan racquet segera atau pada hari yang sama.
  4. Antara muka tempahan akan memaparkan warna pelbagai tali serta maklumat harga yang bersesuaian.
  5. Untuk memberikan perkhidmatan yang lebih profesional, disyorkan agar anda membuat janji temu terlebih dahulu.

Perkara Yang Perlu Diperhatikan:

Kami juga menerima permohonan menegang tali dari pelanggan yang datang tanpa tempahan, tetapi ini akan memerlukan masa pemprosesan tambahan. Oleh itu, disyorkan agar anda membuat janji temu dalam talian sebelum datang ke kedai.