Li-Ning LN70 Extreme Badminton String Review in Singapore Professional Badminton Stringing Certified Stringer 2024

Li-Ning LN70 Extreme Kajian Pasang Tali Raket Badminton di KL Malaysia

Oleh ERR Badminton Stringing

Li-Ning LN 70 EXTREME ulasan mengenai pasang tali raket badminton oleh ERR Badminton Restring di KL Malaysia.

LN70 Extreme Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Malaysia KL ERR Perkhidmatan Restringing Badminton Profesional Stringer Badminton Disahkan 2024

Selamat datang ke

Li-Ning LN 70 Extreme String Review oleh ERR Badminton Stringing KL Malaysia

Tali badminton ini merupakan salah satu tali baru dengan ciri khas yang direka untuk pemain yang biasanya menggunakan tali tahan lama. Biasanya, jika anda menggunakan tali yang lebih tebal, ia hanya untuk ketahanan.

Walau bagaimanapun, kadangkala, walaupun tali raket tahan lama, ia mungkin kekurangan penolakan. Jika anda merasakan Yonex BG65 terlalu lembut dan tidak mempunyai daya tolakan, tali raket Li-Ning LN70 Extreme mungkin menjadi kegemaran baharu anda.

Ulasan daripada Eric: Tali raket ini terasa sangat berbeza daripada tali raket tebal yang lain. Selain ketahanannya, anda akan mengalami bunyi pukulan yang memuaskan, tolakan yang kuat dan kawalan yang sangat baik, semuanya dalam satu. Jika anda sedang mencari tali raket yang menawarkan ketahanan dan penolakan, ini adalah pilihan yang bagus.

Walaupun tali badminton Li-Ning LN 70 Extreme tebal, anda masih dapat merasai sensasi pukulan lembut.

Bagaimanapun, berikut adalah keputusan ujian DT yang dijalankan pada tali raket badminton Li-Ning LN 70 EXTREME pada 27 paun:

Hari Pertama      69 – 67DT

Hari Kedua         67 – 64DT

Hari Ketiga         65 – 62DT

Li-Ning LN70 Extreme Perkhidmatan Pasang Tali Badminton ERR Taman Melati Johor Bahru Malaysia ERR Badminton

Li-Ning LN 70 Extreme Badminton Stringing at Melati Utama KL

Biasanya, dengan kebanyakan tali raket yang lebih tebal, anda tidak akan merasakan sesuatu yang istimewa. Tujuan utama tali raket sedemikian biasanya untuk memberikan ketahanan dan keterjangkauan. Walau bagaimanapun, dengan Li-Ning LN 70 EXTREME, anda akan mengalami sensasi pukulan yang hebat. Sesetengah pemain sudah biasa menggunakan tali raket yang lebih tebal, dan apabila mereka beralih kepada tali raket yang lebih nipis seperti Yonex BG66 Ultimax, mereka mungkin merasakan bahawa pukulan mereka kurang kuasa.

Malah, tali yang lebih tebal seperti Li-Ning LN 70 EXTREME boleh memberikan lebih kuasa kepada pemain profesional. kenapa? Kerana pemain profesional berlatih hampir setiap hari, memfokuskan pada kecergasan, kekuatan dan ketangkasan mereka. Oleh itu, apabila mereka menghantar raket mereka untuk mengikat semula, mereka biasanya memilih tali raketyang lebih tebal yang tidak semestinya mempunyai bunyi pukulan yang baik seperti tali raket yang lebih nipis, kerana mereka mengutamakan kuasa daripada bunyi.

LN70 Extreme Stringing Badminton Danau Kota Malaysia Perkhidmatan Stringing Badminton Profesional oleh Stringer yang Disahkan 2024

Li-Ning LN 70 Extreme: Lebih Tahan Lama

Apa yang pemain profesional perlukan adalah pasang tali raket yang memberikan kawalan yang baik, kerana mereka sudah mempunyai banyak kekuatan. Untuk pemain masa lapang di peringkat pertengahan, mereka biasanya menggunakan tali yang lebih tebal untuk raket ganti mereka atau semasa latihan, dan tali yang lebih nipis untuk permainan. Kelebihan tali tebal ialah ia boleh bertahan lebih lama, sedangkan jika anda menggunakan tali nipis yang cepat putus, ia boleh menjadi agak mahal. Tali badminton Li-Ning LN 70 Extreme dianggap sebagai salah satu tali paling tahan lama yang ada, dengan sensasi pukulan yang hebat.

Ramai lelaki muda yang masih mengejar impian badminton mereka, walaupun semasa di kolej atau sebagai orang dewasa yang bekerja, terus berlatih dengan kerap. Walau bagaimanapun, jika tali raket mereka terus putus selepas hanya beberapa sesi latihan, mereka akhirnya akan membayar banyak untuk kedua-dua latihan dan yuran tali raket. Itulah sebabnya kami sering mengesyorkan ahli kami yang masih dalam latihan menggunakan tali Li-Ning LN70 Extreme pada raket mereka, kerana ia tahan lebih lama berbanding tali yang lebih nipis.

Perkhidmatan Stringing Badminton KL ERR Badminton Restring Malaysia, Perkhidmatan Stringing Badminton Profesional oleh Stringer yang Disahkan 2024

Badminton Stringing: Sebenarnya Boleh Menjimatkan Lebih

Di Malaysia, semuanya mahal, tetapi tidak semua produk berkualiti, walaupun kita membayar lebih. Itulah sebabnya stringer bertauliah kami sentiasa membawa masuk pasang tali raket kualiti tertinggi untuk ahli kami. Kami tidak menawarkan tali raket berkualiti rendah dan murah untuk ahli kami, kerana tidak ada gunanya berbuat demikian. Apabila ahli menggunakan tali yang murah di gelanggang badminton, mereka akan dapat mengetahui sama ada tali itu baik atau buruk. Kami sentiasa mencuba sendiri Li-Ning LN 70 EXTREME dan hanya menambahkannya pada senarai tali raket badminton kami jika kami percaya ia adalah tali raket yang bagus.

Tali Li-Ning LN70 Extreme ini adalah pilihan yang sangat baik untuk pemain yang menggunakan bulu tangkis plastik dan bermain di luar rumah. Apabila bermain di luar rumah, terdapat peluang yang lebih tinggi bahawa tali akan mudah putus. Kadangkala, pemain boleh menggunakan rangka raket untuk mengambil bulu tangkis dari lantai kasar, yang boleh menyebabkan rangka raket bergesel dengan lantai dan pecah. Dalam kes sedemikian, kami mengesyorkan agar pemain memasang pita luar semasa pelantikan pasang tali raket mereka dan pilih tali raket yang lebih tebal dan tahan lama supaya ia bertahan lebih lama.

LN70 Extreme Pasang Tali Badminton di Gombak Setia Kuala Lumpur KL Malaysia

Maklumat Syarikat Nama Syarikat Li-Ning LN 70 Extreme: Manufacturer Penerangan

Penerangan:

Tali badminton yang sangat tahan lasak
Tali Li-Ning LN70 Extreme dibuat dengan fabrik kalis haba dan berintensiti tinggi pada lapisan dalam dan luar, menjadikannya sangat tahan lama.

-Teknologi Deep-Re-Dipping Li-Ning dengan ketara meningkatkan ketahanan dan menghalang kehilangan ketegangan pada masa yang sama.

-Salutan penyerap pukulan khas Li-Ning memberikan sensasi pukulan yang hebat.

-Perasaan lembut.

Kawalan – 9

Ketahanan – 10

Kuasa Tolakan – 8

Bunyi Pukulan – 8

Penyerapan Kejutan – 8

Tolok: 0.70mm

Bahan & Struktur

Teras: Multifilamen Nilon Polimer Tinggi

Luaran: Nilon tahan haba & Intensiti Tinggi

Salutan: Nilon Kompaun

Sifat Utama:

Tali badminton yang sangat tahan lasak.

Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Li-Ning LN 70 Extreme: Harga Stringing Badminton

Sila rujuk kepada Senarai Tali kami untuk maklumat harga

Soalan Yang Sering Dijawab


Cara Untuk Membuat Janji Temu:

  1. Untuk melihat jadual perkhidmatan tali kami, sila klik butang ‘Tempah’.
  2. Anda juga boleh secara langsung membuat tempahan untuk perkhidmatan menegang racquet badminton melalui pautan berikut: Klik Di Sini untuk Tempah
  3. Dalam sistem tempahan dalam talian kami, anda boleh memilih pilihan untuk pengambilan racquet segera atau pada hari yang sama.
  4. Antara muka tempahan akan memaparkan warna pelbagai tali serta maklumat harga yang bersesuaian.
  5. Untuk memberikan perkhidmatan yang lebih profesional, disyorkan agar anda membuat janji temu terlebih dahulu.

Perkara Yang Perlu Diperhatikan:

Kami juga menerima permohonan menegang tali dari pelanggan yang datang tanpa tempahan, tetapi ini akan memerlukan masa pemprosesan tambahan. Oleh itu, disyorkan agar anda membuat janji temu dalam talian sebelum datang ke kedai.