Prokennex Proflex 66 Badminton String  Review in Singapore Professional Badminton Stringing Certified Stringer 2024

Prokennex Proflex 66 Ulasan Tali Badminton di Kuala Lumpur (KL)

Oleh ERR Badminton Stringing

ProFlex 66 ulasan tentang pasang tali raket badminton oleh ERR Badminton Restring Kuala Lumpur KL. Tali ini memberikan regangan yang sangat baik dan bunyi pukulan yang kuat. Tambahan pula, urutan semula badminton BS63 adalah antara tali terlebih nipis yang terdapat daripada Maxbolt.

Proflex 66 Pasang tali raket Semula Badminton Jepun  oleh ERR KL Malaysia Perkhidmatan Profesional pasang tali raket Badminton Bertauliah Stringer 2024

Selamat datang ke

ProKennex ProFlex Ulasan Tali 66 Rainbow Pro oleh ERR Badminton Stringing KL Malaysia

Jika anda biasanya lebih suka tali yang lebih nipis tetapi mendapati mereka mudah patah, anda mungkin ingin mencuba ProFlex 66 pada masa akan datang. Tali Jepun ini mempunyai lapisan permukaan yang datang dalam dua warna. Banyak pemain dewasa dan rekreasi menyukai tali ini kerana ia memberikan regangan yang baik dan mempunyai dua warna.

Bagaimanapun, urutan semula ProFlex 66 badminton sesuai untuk semua pemain yang menginginkan kombinasi regangan dan kawalan.

Ulasan daripada Eric: Bunyi pukulan semasa smash adalah kuat apabila tali diikat pada 26 hingga 28lbs.

Walau bagaimanapun, di bawah adalah hasil ujian DT urutan semula badminton ProFlex 66 Jepun pada 28 lbs.

Hari pertama: 57 – 59 DT

Hari kedua: 54 hingga 56 DT

Hari ketiga: 50 hingga 53 DT

Proflex 66 Pasang Tali Semula Raket  Jepun ERR Seri Setia Perkhidmatan Pasang Semula Tali Badminton Profesional Stringer Bertauliah 2024

Ulasan Tali ProKennex ProFlex 66 Rainbow Pro oleh Professional Stringer Kami

Pernahkah anda mendengar mengenai urutan semula raket ProFlex 66? Tidak ramai orang akan tahu tentangnya jika mereka tidak berada dalam lingkungan terkini. Walaubagaimanapun, jika anda bertanya kepada mereka tentang BG66 Ultimax, kebanyakan pemain akan mengenalinya kerana ia sering digunakan.

Sesetengah pemain tidak suka BG66 Ultimax disebabkan jangka hayatnya yang pendek dan penurunan tension yang lebih cepat berbanding JP ProFlex 66. Kebanyakan pemain tahu bahawa jika tali terlalu nipis, ia boleh mempengaruhi kawalan bulu tangkis berbanding tali yang lebih tebal. Walaupun urutan semula raket Jepun ProFlex 66 tidak sefamos tali badminton Yonex, masa kini kebanyakan tali yang baik tidak memerlukan banyak pengiklanan.

Pengilang hanya memberi tali kepada pemegang tali untuk dicuba, sama seperti urutan semula raket ProFlex 66. Oleh itu, tali mesti mempunyai kualiti dan prestasi yang baik. Jika kualiti tali tidak betul, ia pasti tidak akan menjadi terkenal. Ini tidak seperti jenama Yonex, di mana mereka bergantung kepada pemain-pemain kebangsaan dan peniaga untuk mempromosikan produk mereka.

Jika anda mempunyai sebarang keraguan mengenai tension tali ini, sila tanya pemegang tali bertauliah kami, Encik Eric, dengan menggunakan nombor ERR. Tambahan pula, Encik Eric juga salah seorang jurulatih badminton bertauliah di Malaysia.

Prokennex Proflex 66 Pasang Semula Tali Badminton di Setapak Indah Jaya KL Malaysia

Uraian Pengeluar untuk ProKennex ProFlex 66 Rainbow Pro

Spesifikasi

Kawalan – 9

Ketahanan – 9

Kuasa regangan – 8

Bunyi pukulan – 8

Serap getar – 7

Saiz: 0.66mm

Serat maju ultra-halus ditekan mengelilingi teras utama serat berbilang.

Lapisan nano elastomer menawarkan kuasa regangan yang luar biasa dan rasa lembut untuk pemain serba boleh.

Dibuat di Jepun

Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Prokennex Proflex 66 Rainbow Pro: Harga Stringing Badminton

Sila rujuk kepada Senarai Tali kami untuk maklumat harga

Soalan Yang Sering Dijawab


Cara Untuk Membuat Janji Temu:

  1. Untuk melihat jadual perkhidmatan tali kami, sila klik butang ‘Tempah’.
  2. Anda juga boleh secara langsung membuat tempahan untuk perkhidmatan menegang racquet badminton melalui pautan berikut: Klik Di Sini untuk Tempah
  3. Dalam sistem tempahan dalam talian kami, anda boleh memilih pilihan untuk pengambilan racquet segera atau pada hari yang sama.
  4. Antara muka tempahan akan memaparkan warna pelbagai tali serta maklumat harga yang bersesuaian.
  5. Untuk memberikan perkhidmatan yang lebih profesional, disyorkan agar anda membuat janji temu terlebih dahulu.

Perkara Yang Perlu Diperhatikan:

Kami juga menerima permohonan menegang tali dari pelanggan yang datang tanpa tempahan, tetapi ini akan memerlukan masa pemprosesan tambahan. Oleh itu, disyorkan agar anda membuat janji temu dalam talian sebelum datang ke kedai.