Kizuna Z65P Premium Badminton String Review in Singapore Professional Badminton Stringing Certified Stringer 2024

Kizuna Z65 Premium Kajian Pasang Tali Raket Badminton di KL Malaysia

Oleh ERR Badminton Stringing

Kizuna Z65 premium pasang tali raket badminton ulasan oleh ERR Badminton Restring Kuala Lumpur (KL). Jika anda menyebut tali raket 0.65mm, kebanyakan pemain, terutamanya generasi lama, hanya akan biasa dengan Yonex BG66 Ultimax dan BG66 Force.

Kizuna Z65 Premium Pasang Tali Badminton berdekatan dengan Kampung Baru Kuala Lumpur KL oleh ERR Malaysia

Selamat datang ke

Kizuna Z65 Premium String Review oleh ERR Badminton Stringing, KL Malaysia

Pernahkah anda mendengar tentang pasang tali raket dan tali raket badminton Kizuna Z65? Walaupun tali mempunyai ketebalan yang sama iaitu 0.65mm, rasa pukulan adalah berbeza.

Ulasan daripada Eric: Tolakan ini sesuai untuk permainan menyerang dan bertahan, dan berbanding dengan BG66UM, tali raket ini memberikan saya lebih kuasa.

Tali raket badminton Kizuna Z65 yang baharu sesuai untuk pemain yang lebih gemarkan daya tolakan, ketahanan dan tali yang kukuh. Kebanyakan pemain peringkat pertengahan akan mengikatnya pada 25 hingga 26 paun.

Bagaimanapun, berikut adalah keputusan pasang tali raket badminton Kizuna Z65 daripada ujian DT yang dijalankan pada 25 paun.

Hari pertama: 51 – 53 DT

Hari kedua: 49 hingga 51 DT

Hari ketiga: 48 hingga 50 DT

Kizuna Z65 Premium Restring Raket Badminton di Melati Utama Kuala Lumpur KL Malaysia oleh ERR Penstring Raket Profesional Bertauliah 2024

Kizuna Z65P Dekat Gombak Setia

Ramai pemain bimbang tentang penolakan dan ketahanan. Bolehkah kedua-dua ciri penting ini digabungkan menjadi satu tali raket? Ya, tali raket badminton Kizuna Z65 adalah salah satu rentetan yang memberikan ketahanan dan daya tolakan muktamad. Kebanyakan pemain rekreasi percaya bahawa satu-satunya rentetan badminton yang ada ialah BG66 Ultimax, kerana pengetahuan mereka tentang pasang tali raket tidak terkini.

Pada masa kini, teknologi semakin meningkat dengan pesat terutamanya dalam sukan tali dan raket badminton. Namun, adakah anda masih ingat Yonex Carbonex X8SP? Bagaimana jika anda menggantung raket lama ini dengan tali badminton Kizuna Z65 yang baharu? Adakah penolakan itu baik-baik saja? Tidak, tidak. kenapa? Ini kerana Carbonex X8SP mempunyai ketegangan maksimum hanya 22 paun, dan tolakan tali raket biasanya muncul selepas 23 paun dalam raket moden.

Ini bermakna raket badminton mempunyai had ketegangan, dan tali mempunyai tetapan ketegangan tertentu di mana tolakan akan menjadi optimum. Adalah penting untuk mengetahui cara menggabungkannya agar sesuai dengan gaya permainan anda. Inilah sebabnya pemain string bertauliah kami, Encik Eric, sentiasa membantu ahli memilih tension dan pasang tali raket yang betul, supaya mereka boleh bermain dengan selesa dan pada tahap terbaik mereka.

Kizuna Z65 Premium Pasang tali raket badminton di Jalan Melati Utama Kuala Lumpur KL Malaysia oleh ERR Penstring Raket Profesional Stringer Bertauliah 2024

Penerangan Pengeluar Premium Kizuna Z65

Spesifikasi

Kawalan – 8

Ketahanan – 8

Kuasa tolakan – 9

Penyerapan kejutan – 8

Bunyi pukulan – 8

Jarak – 8

Penerangan:

Asal berbilang tali raket konvensional

Tolok 0.65 mm disyorkan untuk pemain yang lebih suka tali lama.

Tolok: 0.65mm

Perasaan: Sederhana

Panjang: 10m

Bahan dan Struktur

Benang teras: nilon/multifilamen berkekuatan tinggi

Benang sisi: pemprosesan nilon/blading berkekuatan tinggi

Buatan Jepun

Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Harga Menentang Badminton Kizuna Z65P di Malaysia

Sila rujuk kepada Senarai Tali kami untuk maklumat harga

Soalan Yang Sering Dijawab


Cara Untuk Membuat Janji Temu:

  1. Untuk melihat jadual perkhidmatan tali kami, sila klik butang ‘Tempah’.
  2. Anda juga boleh secara langsung membuat tempahan untuk perkhidmatan menegang racquet badminton melalui pautan berikut: Klik Di Sini untuk Tempah
  3. Dalam sistem tempahan dalam talian kami, anda boleh memilih pilihan untuk pengambilan racquet segera atau pada hari yang sama.
  4. Antara muka tempahan akan memaparkan warna pelbagai tali serta maklumat harga yang bersesuaian.
  5. Untuk memberikan perkhidmatan yang lebih profesional, disyorkan agar anda membuat janji temu terlebih dahulu.

Perkara Yang Perlu Diperhatikan:

Kami juga menerima permohonan menegang tali dari pelanggan yang datang tanpa tempahan, tetapi ini akan memerlukan masa pemprosesan tambahan. Oleh itu, disyorkan agar anda membuat janji temu dalam talian sebelum datang ke kedai.