Victor VBS-70 Badminton String Review in Singapore Professional Badminton Stringing Certified Stringer 2024

Victor VBS-70 Ulasan Tali Badminton di Kuala Lumpur (KL)

Oleh ERR Badminton Stringing

VBS 70 perkhidmatan Pasang Tali Badminton di Kuala Lumpur (KL) menyediakan kebolehgunaan yang tinggi sesuai untuk latihan dan permainan badminton rekreasi.

VBS 70 Pasang Tali Raket ERR Kuala Lumpur KL Malaysia Pengetua Tali Badminton Profesional Bertauliah 2024

Selamat datang ke

Victor VBS-70 Ulasan Tali Badminton oleh ERR Pasang Tali Badminton KL

Tali ini sesuai untuk pemain yang bergantung kepada kuasa letupan kerana ia menghasilkan bunyi pukulan yang lebih kuat. Ia juga sesuai untuk pemain yang masih menjalani latihan badminton, berkat ketahanan yang diberikan oleh perkhidmatan pasang tali badminton VBS 70. Tali ini boleh bertahan selama Yonex BG65, menjadikannya pilihan hebat untuk latihan dan permainan rekreasi.

Ulasan dari Eric: Ketahanan tali ini sangat baik apabila dipasang pada 28-30 lbs. Di sisi positif, permukaan tali ini lebih licin berbanding BG65, menjadikannya pilihan yang lebih baik untuk pengajaran dan permainan latihan. Jika digunakan setiap hari, ia boleh tahan lebih dari sebulan.

Walau bagaimanapun, perkhidmatan pasang tali badminton VBS 70 lebih sesuai untuk pemain yang memiliki kuasa smash yang baik. Ia adalah pilihan yang sangat baik untuk pemain yang bergantung kepada kuasa untuk pukulannya, kerana ketahanan tali ini lebih lama. Oleh itu, perkhidmatan pasang tali badminton VBS 70 lebih sesuai untuk pemain yang memiliki kuasa yang kuat dan permainan yang bertenaga.

Walau bagaimanapun, di bawah adalah hasil ujian DT perkhidmatan pasang tali badminton Victor VBS70 pada 27 lbs.

Hari pertama: 46 – 49 DT

Hari kedua: 42 hingga 45 DT

Hari ketiga: 39 hingga 41 DT

VBS 70 Pasang Tali Raket Badminton ERR Malaysia Setapak Indah Jaya Jurulatih Badminton Profesional Bertauliah Pengetua Tali 2024

Pasang Tali Badminton Victor VBS-70 di Setapak Indah Jaya

Selepas menerima maklum balas dari pemain badminton terlatih di Malaysia, didapati perkhidmatan pasang tali badminton VBS 69 sesuai untuk mereka semasa latihan kerana kawalan dan ketahanannya sebanding dengan Yonex BG65. Ketahanan perkhidmatan pasang tali badminton VBS 70 lebih baik lagi daripada BG65 disebabkan oleh inti tengahnya yang terbuat daripada resin nilon, yang telah diuji dengan alat uji tegangan tarik. Ini menjadikan perkhidmatan pasang tali badminton VBS 70 sesuai untuk pemain badminton yang masih menjalani latihan persaingan atau adalah pemain kebangsaan untuk latihan biasa mereka.

Selain itu, perkhidmatan pasang tali badminton VBS 70 sering diminta oleh pelajar dalam pasukan sekolah dan akademi badminton. Tali ini sesuai untuk pemain dari semua peringkat, dari pemula hingga yang terlatih, dan ia memberikan ketahanan yang sangat baik dan bunyi pukulan yang jelas untuk pemain yang bergantung kepada kuasa letupan. Jurulatih berlesen kami, Encik Eric dengan nombor ERR, tersedia untuk pemeriksaan cepat dan pertanyaan mengenai corak dan ketegangan tali yang sesuai. Encik Eric juga merupakan jurulatih badminton berlesen di Malaysia dan mempunyai pengalaman dalam menyediakan keperluan pasang tali raket pelajar-pelajarnya.

Victor VBS-70 Perkhidmatan Pasang Tali Badminton di Gombak oleh ERR Badminton Restring Kuala Lumpur KL Malaysia

Perihal Pengeluar Victor VBS-70

Spesifikasi

Kawalan – 6
Ketahanan – 9
Kuasa pukulan balik – 7
Bunyi pukulan – 8

Saiz Wayar: 0.70mm

Perkhidmatan pasang tali badminton VBS-70 terdiri daripada Teknologi Resin Nilai Thermo-Tech yang Dipertingkatkan di kedua-dua inti tengah dan lapisan luar. Ia diproses menggunakan teknik pelapisan bergaya dalam yang menawarkan ketahanan yang sangat baik dan bunyi pukulan yang luar biasa.

Dibuat di Jepun

Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Harga Pasang Tali Badminton Victor VBS-70

Sila rujuk kepada Senarai Tali kami untuk maklumat harga

Soalan Yang Sering Dijawab


Cara Untuk Membuat Janji Temu:

  1. Untuk melihat jadual perkhidmatan tali kami, sila klik butang ‘Tempah’.
  2. Anda juga boleh secara langsung membuat tempahan untuk perkhidmatan menegang racquet badminton melalui pautan berikut: Klik Di Sini untuk Tempah
  3. Dalam sistem tempahan dalam talian kami, anda boleh memilih pilihan untuk pengambilan racquet segera atau pada hari yang sama.
  4. Antara muka tempahan akan memaparkan warna pelbagai tali serta maklumat harga yang bersesuaian.
  5. Untuk memberikan perkhidmatan yang lebih profesional, disyorkan agar anda membuat janji temu terlebih dahulu.

Perkara Yang Perlu Diperhatikan:

Kami juga menerima permohonan menegang tali dari pelanggan yang datang tanpa tempahan, tetapi ini akan memerlukan masa pemprosesan tambahan. Oleh itu, disyorkan agar anda membuat janji temu dalam talian sebelum datang ke kedai.