Victor VBS-70 Power Badminton String  Review in Singapore Professional Badminton Stringing Certified Stringer 2024

Victor VBS-70 Power Ulasan Pasang Tali Badminton di KL Malaysia

Oleh ERR Badminton Stringing

VBS 70 Power pasang tali raket Badminton dengan Ulasa oleh ERR Badminton Restring di Kuala Lumpur (KL).

Victor VBS-70 Power Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL Malaysia Pasang Tali Badminton Profesional Bertauliah 2024

Selamat datang ke

Victor VBS-70 Power Ulasan Tali Badminton oleh ERR Pasang Tali Badminton KL

Adakah benar bahawa tali badminton VBS70 Power ini, berdasarkan penerangan pengeluar, mampu memberikan tahan lama yang tinggi dan kuasa yang kuat? Sebelum anda memilih tali badminton VBS 70 untuk pasangan tali anda, terdapat dua perkara yang perlu diterangkan. Pertama, tali ini serupa dengan Yonex BG65TI.

Ulasan dari Eric: Ketahanan tali ini sangat baik apabila dipasang semula pada 27-29 lbs. Jika anda memberi keutamaan kepada ketahanan dan bunyi yang padu, tali ini lebih baik daripada tali yang lebih nipis. Jika anda masih dalam latihan dan tidak mahu menghabiskan banyak wang untuk pasangan tali semula, pilihan ini mungkin sesuai untuk anda.

Tali badminton Victor VBS 70 Power sesuai untuk pemain yang mencari ketahanan dan tembakan yang kuat. Walau bagaimanapun, sebelum mempertimbangkan aspek “kuasa”, terdapat beberapa perkara yang perlu anda fahami sebelum memilih tali ini.

Walau bagaimanapun, berikut adalah hasil eksperimen pasangan tali badminton Victor VBS70 Power, diuji pada 27 lbs menggunakan ujian DT.

Hari pertama: 58 – 60 DT

Hari kedua: 53 hingga 56 DT

Hari ketiga: 52 hingga 54 DT

Victor VBS 70 Power Perkhidmatan Pasang Tali Badminton di Melati Utama KL Malaysia Stringing Tali Badminton Profesional Bertauliah 2024

Pasangan Tali Badminton Victor VBS-70 Power di Taman Melati KL

Sebelum kita membincangkan dua perkara yang perlu difahami, mari kita berbicara tentang yang pertama: ketahanan. Apabila sesuatu tali dipasarkan sebagai tali yang tahan lama, biasanya ia bermaksud bahawa diameter tali itu lebih tebal. Walau bagaimanapun, tali badminton yang lebih tebal tidak semestinya bermaksud bahawa ia baik untuk dimainkan. Tali yang lebih tebal memerlukan lebih banyak kekuatan dari pemain untuk menghantarkan bulu tangkis ke jarak yang lebih jauh. Di sisi lain, tali yang lebih tebal boleh memberikan lebih banyak kawalan daripada tali yang lebih nipis. Walaupun kawalan boleh disesuaikan dengan ketegangan, kedua-dua ketegangan dan diameter tali boleh diubahsuai untuk memenuhi keperluan pemain.

Ingatlah bahawa, bagi pemain peringkat permulaan hingga pertengahan, diameter tali yang lebih tebal seperti Victor VBS 70 Power mungkin menawarkan kurang daya tolakan kecuali tahap kecergasan anda adalah baik, terutamanya kerana ketahanan yang lebih lama. Walau bagaimanapun, setiap kes adalah berbeza. Jika anda adalah pemain permulaan hingga peringkat pertengahan yang rendah, anda sebaiknya memilih diameter tali yang lebih nipis, seperti 0.58-0.66mm, dengan kaedah pasangan tali yang betul, dan anda akan merasakan yang lebih baik. Mengapa? Kebanyakan pemain ingin lebih banyak daya tolakan untuk seimbangkan kemahiran mereka dalam permainan.

Victor VBS-70 Power Perkhidmatan Pasang Tali Badminton berdekatan dengan saya di Gombak Setia oleh ERR Badminton Restring Kuala Lumpur KL

Label Victor VBS-70 Power

Kedua, mari kita bincangkan tentang VBS 70 “POWER”. Sila ambil perhatian bahawa istilah “kuasa” tidak semestinya bermaksud tali itu boleh memberikan lebih banyak kuasa kepada anda; ia bergantung kepada kes khusus. Banyak pemain yang kurang pengetahuan yang betul mungkin menganggap bahawa pembungkusan tali yang membaca, sebagai contoh, “Yonex BG 80 Power,” bermaksud tali itu boleh memberikan lebih banyak kuasa. Ini adalah pemikiran pemula, dan orang yang lebih berpengetahuan tentang tali akan gelakkan anda kerana berfikiran sedemikian. Tanpa pemahaman yang betul, anda mungkin tidak akan memilih tali yang tepat sehingga anda berumur 60 tahun atau lebih.

Kenapa? Kerana istilah “Kuasa” seringkali hanyalah satu tipu daya pemasaran. Ia benar-benar bergantung kepada setiap kes khusus. Apa yang perlu anda lakukan adalah memahami tahap permainan anda sekarang, umur, tahap kemahiran, dan kekuatan badan anda. Sebagai contoh, jika anda berumur 50 tahun dan mempunyai pergelangan tangan yang kaku, dan hanya mempunyai sedikit kemahiran, seperti mengembalikan sajian lawan atau melakukan angkat bawah tangan, dan pergerakan anda di padang terhad disebabkan oleh kekurangan mobiliti atau daya tahan, maka keperluan anda akan berbeza daripada seseorang dengan ciri-ciri yang berbeza. Adalah penting untuk mengambil kira faktor-faktor ini apabila memilih tali yang betul untuk anda.

Adakah anda fikir tali Victor VBS 70 Power masih sesuai untuk pemain ini? Tidak. Tiada keperluan untuk memberi tumpuan kepada kuasa jika pemain itu bahkan tidak dapat melakukan kemahiran asas disebabkan oleh had fizikal. Walau bagaimanapun, sesetengah pemain, terutamanya generasi yang lebih tua, mungkin degil dan enggan mengemaskini tali atau bahkan raket mereka, kerana mereka ingin kelihatan lebih profesional. Dalam kes-kes ini, lebih baik biarkan mereka. Pada akhirnya, pemilihan tali yang betul akan bergantung kepada keperluan dan keadaan unik setiap pemain.

Victor VBS-70 Perkhidmatan Pasang Tali Badminton di Desa Melawati oleh ERR Badminton Restring Kuala Lumpur KL

Huraian Pengeluar bagi Victor VBS-70 Power

Spesifikasi

Kawalan – 7 Daya Tahan – 9 Kuasa Tindak Balas – 8 Bunyi Pukulan – 7

Saiz: 0.70mm

VBS-70 Power terdiri daripada nilon multifilamen 0.70mm yang sangat tahan lama yang digabungkan dengan penyesuaian tenunan unik untuk ketahanan yang tinggi. Ia memberikan ketahanan yang hebat dan perasaan pukulan yang kuat.

Dibuat di Jepun

Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Harga Pasang Tali Badminton Victor VBS-70 Power

Sila rujuk kepada Senarai Tali kami untuk maklumat harga

Soalan Yang Sering Dijawab


Cara Untuk Membuat Janji Temu:

  1. Untuk melihat jadual perkhidmatan tali kami, sila klik butang ‘Tempah’.
  2. Anda juga boleh secara langsung membuat tempahan untuk perkhidmatan menegang racquet badminton melalui pautan berikut: Klik Di Sini untuk Tempah
  3. Dalam sistem tempahan dalam talian kami, anda boleh memilih pilihan untuk pengambilan racquet segera atau pada hari yang sama.
  4. Antara muka tempahan akan memaparkan warna pelbagai tali serta maklumat harga yang bersesuaian.
  5. Untuk memberikan perkhidmatan yang lebih profesional, disyorkan agar anda membuat janji temu terlebih dahulu.

Perkara Yang Perlu Diperhatikan:

Kami juga menerima permohonan menegang tali dari pelanggan yang datang tanpa tempahan, tetapi ini akan memerlukan masa pemprosesan tambahan. Oleh itu, disyorkan agar anda membuat janji temu dalam talian sebelum datang ke kedai.