Prokennex Badminton Grip LT200 Review in 
 Singapore Professional Stringing Certified Stringer 2024

Semakan Prokennex Badminton Grip LT200 di KL Malaysia

By ERR Badminton Stringing

Cengkaman Badminton Kulit Pro Kennex adalah salah satu genggaman istimewa yang dilancarkan baru-baru ini di KL Malaysia. Kualiti cengkaman memberikan rasa yang sangat anti-basah.

Pita Cengkaman Badminton Kulit Pro Kennex KL Malaysia Rentetan Profesional Diperakui Stringer 2024

Selamat datang ke

ProKennex Badminton Leather Grip LT200 oleh ERR Badminton KL Malaysia

Pita cengkaman badminton Kulit Pro Kennex didatangkan dengan ketebalan 1.2mm pada permukaan dan diperbuat daripada bahan yang cepat kering. \Selain itu, cengkaman ini sesuai untuk semua jenis raket dan semua saiz cengkaman raket badminton, termasuk Yonex Astrox 99 baharu.

Ulasan daripada Eric:  Cengkaman badminton kulit ini memenuhi keperluan saya kerana kadangkala saya terlalu banyak berpeluh di tapak tangan. Cengkaman kulit ini boleh membantu saya menggunakannya semula pada keesokan harinya seolah-olah ia adalah cengkaman baharu.

Pegangan badminton grip ProKennex ini disesuaikan untuk pemain yang sukakan rasa berbeza di tapak tangan mereka. Cengkaman Badminton Kulit Pro-Kennex didatangkan dengan bahan teknologi cepat kering.

Pro Kennex Badminton Grip Leather Grip Malaysia KL Professional Stringing Certified Stringer 2024

ProKennex LT200 Leather Badminton Grip, Malaysia Setapak Jaya

Cengkaman badminton kulit daripada Pro-Kennex boleh membantu anda memenuhi keperluan ketebalan anda dan memberikan lebih keselesaan untuk tapak tangan anda. Selain itu, cengkaman badminton kulit Pro-Kennex mempunyai teknologi anti-gelincir yang tinggi dan menghasilkan zon yang sangat selesa untuk tapak tangan anda.

Cengkaman Badminton Kulit Pro-Kennex melalui pemeriksaan berkualiti tinggi semasa pengeluaran untuk memastikan cengkaman itu sempurna. Kebanyakan pemain badminton akan memilih cengkaman badminton pilihan mereka, dan cengkaman bulu tangkis kulit ini dihasilkan khas untuk pemain yang menyukai rasa kulit. Dengan kualiti cengkaman badminton kulit Pro-Kennex, pemain boleh mengawal bola ulang-alik dengan mudah dalam permainan mereka.

Pro Kennex Leather Badminton Grip Tape Malaysia KL Professional Stringing Certified Stringer 2024

Genggaman Kulit ProKennex oleh ERR Badminton Stringing KL

Kebanyakan cengkaman badminton kulit menjadi licin selepas digunakan 2 atau 3 kali. Walau bagaimanapun, cengkaman badminton Kulit Pro Kennex, dengan peningkatan bahan baharunya, membantu pemain menggunakan cengkaman dengan lebih tahan lasak dan ciri anti-gelincir.

Pita cengkaman kulit Badminton Pro Kennex berkualiti tinggi boleh membantu anda melanjutkan penggunaan anda untuk sekurang-kurangnya 2-3 bulan, terutamanya untuk pemain badminton berdaya saing tinggi. Cengkaman Badminton Kulit Pro Kennex sesuai untuk pemain dari semua peringkat yang menyukai kualiti tinggi.

PROKENNEX LT200 LEATHER BADMINTON GRIP oleh ERR Badminton Stringing Taman Melawati Malaysia Professional Stringing Certified Stringer 2024

ProKennex Leather Badminton Grip LT200 Penerangan

Jenama: Pita Cengkaman Kulit Prokennex

Model: LT200

Perihalan: Rasa Sederhana, Cepat Kering Cemerlang & Ketahanan

Sesuai Untuk: Riadah, Profesional, Berdaya saing, Pemain Tahap Tinggi

Warna: Hitam, Biru, Hijau, Coklat

Lebar: 25mm

Panjang: 1200mm

Ketebalan: 0.90mm

Bahan: Polyurethane ( Perasaan Ultra Lembut)

Perkhidmatan Pasang Tali Badminton Kuala Lumpur KL ERR Badminton 2024

Di mana untuk membeli cengkaman badminton?


Lawati kedai dalam talian Shopee untuk membeli!

https://shopee.my/racketrestringerr

Kerap Soal Jawab

Bolehkah saya collect sendiri?
Malangnya, kami tidak dapat menawarkan koleksi sendiri pada masa ini kerana jadual rentetan dan bimbingan kami sangat penuh.

Pada masa ini, kami tertumpu terutamanya pada menyediakan perkhidmatan pasang tali raket badminton profesional, dan penjualan genggaman hanyalah satu aspek daripada tawaran stringing kami.